NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10
 • Roland CB-RU10

Roland CB-RU10

Geanta CB-RU10

În stoc furnizor: Termen livrare 12.oct.2022
2 ani

Geanta Roland CB-RU10


Special conceput pentru produse și accesorii muzicale, CB-RU10 oferă o casă de protecție și bine organizată pentru echipamentul dvs. în timp ce călătoriți prin oraș și nu numai. Această geantă de calitate în stil rucsac este ideală pentru a transporta unul sau mai multe instrumente electronice Roland—cum ar fi TR-8S Rhythm Performer, MC-707 Groovebox, SP-404MKII și altele—împreună cu accesorii esențiale pentru concerte. Există și un buzunar subțire pentru un laptop sau o tabletă și peste zece zone suplimentare pentru a vă gestiona și asigura lucrurile. Ușor și extrem de robust, CB-RU10 este geantă utilitare supremă pentru interpreții de muzică electronică.
 

Geanta Ta pentru Orice


Fiecare element al CB-RU10 a fost conceput ținând cont de muzicianul activ. Compartimentul principal mare și buzunarul subțire sunt căptușite cu material moale de catifea pentru a vă proteja echipamentul valoros, în timp ce părțile laterale și inferioare căptușite au panouri interne pentru a vă proteja de impact. Numeroase zone pentru accesorii oferă tot felul de locuri pentru a depozita diverse articole, iar cheițele interne ale fermoarului sunt acoperite cu material textil pentru a elimina zgârieturile suprafețelor. Când sunteți gata de mișcare, mânerul căptușit, curelele și spatele din plasă oferă confort maxim pentru transportul pe distanțe lungi.
 

Protecție de Calitate


CB-RU10 este construit pentru a rezista cu materiale și construcție de cea mai bună calitate. Exteriorul din poliester 1680D de înaltă calitate este robust și protector, iar mânerul și curelele robuste sunt complet integrate pentru o experiență de transport premium. Două picioare lungi de cauciuc de pe partea inferioară oferă o protecție suplimentară la impact și stabilitate atunci când se ridică geanta vertical. Și deoarece tuturor le place să călătorească cât mai ușor posibil, am redus la minimum greutatea, menținând în același timp o protecție și durabilitate deosebite.
 

Esențial pentru Muzicienii Electronici


CB-RU10 este soluția de zi cu zi pentru transportul și depozitarea tuturor tipurilor de echipamente muzicale electronice. În compartimentul principal este loc pentru una sau mai multe echipamente Roland, cum ar fi TR Rhythm Composers, MC Grooveboxes, module Roland Boutique și samplere SP. Iar cu sistemul versatil de buzunar, aveți loc pentru un laptop de performanță și o mulțime de spații pentru microfoane, cabluri, comutatoare pentru picior, căști și multe altele.

Parametri

Material: Poliester
Dimensiuni: 538 x 333 x 234 mm
Culoare: Negru
Greutate: 1,6 kg
Ţara de fabricaţie: China

Specificații

PentruAltele


Produse asemănătoare cu Roland CB-RU10