NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10
 • Boss CB-BU10

Boss CB-BU10

Geanta CB-BU10

În stoc
2 ani

Geanta Boss CB-BU10


Special conceput pentru produse și accesorii muzicale, CB-RU10 oferă o casă de protecție și bine organizată pentru echipamentul dvs. în timp ce călătoriți prin oraș și nu numai. Această geantă de calitate în stil rucsac este ideală pentru a transporta un procesor cu efecte multiple BOSS sau Loop Station plus cabluri, pedale, comutatoare de picior și alte elemente esențiale. Împreună cu un compartiment principal, există un buzunar subțire pentru un laptop sau o tabletă și peste zece zone suplimentare pentru a vă gestiona și asigura lucrurile. Ușor și extrem de robust, CB-BU10 este geantă utilitare supremă pentru muzicienii moderni.
 

Geanta Ta pentru Orice


Fiecare element al CB-BU10 a fost conceput ținând cont de muzicianul activ. Compartimentul principal mare și buzunarul subțire sunt căptușite cu material moale de catifea pentru a vă proteja echipamentul valoros, în timp ce părțile laterale și inferioare căptușite au panouri interne pentru a vă proteja de impact. Numeroase zone pentru accesorii oferă tot felul de locuri pentru a depozita diverse articole, iar cheițele interne ale fermoarului sunt acoperite cu material textil pentru a elimina zgârieturile suprafețelor. Când sunteți gata de mișcare, mânerul căptușit, curelele și spatele din plasă oferă confort maxim pentru transportul pe distanțe lungi.
 

Protecție de Calitate


CB-BU10 este construit pentru a rezista cu materiale și construcție de cea mai bună calitate. Exteriorul din poliester 1680D de înaltă calitate este robust și protector, iar mânerul și curelele robuste sunt complet integrate pentru o experiență de transport premium. Două picioare lungi de cauciuc de pe partea inferioară oferă o protecție suplimentară la impact și stabilitate atunci când se ridică geanta vertical. Și deoarece tuturor le place să călătorească cât mai ușor posibil, am redus la minimum greutatea, menținând în același timp o protecție și durabilitate deosebite.
 

Pentru Concertele Chitariștilor de Electrică și Bas


CB-BU10 este perfect pentru a transporta gama actuală de procesoare optimizate BOSS, inclusiv GT-1000, GX-100, ME-80 și altele. Și mai există încă mult spațiu pentru comutatoarele de picior din seria FS și pedalele de expresie din seria EV, precum și pentru un tuner, cabluri și alte articole.
 

Pentru Muzicienii de Looping


Dacă lucrați cu una dintre cele mai recente stații BOSS Loop, CB-BU10 este un element obligatoriu. Compartimentul mare poate primi RC-505mkII sau RC-600, iar sistemul versatil de buzunar oferă o mulțime de spații pentru a securiza microfoanele, cablurile, comutatoarele externe, căștile, un laptop și multe altele.
 

Parametri

Material: Poliester
Dimensiuni: 538 x 333 x 234 mm
Culoare: Negru
Greutate: 1,6 kg
Ţara de fabricaţie: China

Specificații

PentruAltele


Produse asemănătoare cu Boss CB-BU10