NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab
 • Roland MV-1 Verselab

Roland MV-1 Verselab

MV-1 Verselab
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
3165.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 263.75 Lei / lună

Distribuie pe

VERSELAB MV-1

Studio de Producție Muzicală

Finalizați mai multă muzică.

Când inspirația lovește, VERSELAB vă ajută să vă capturați, să vă rafinați și să vă terminați ideile. Fluxul de lucru practic și simplu simplifică realizarea muzicii cu înregistrare modernă pentru voce, generatoare de pattern-uri, mii de sunete ZEN-Core, efecte de masterizare și multe altele. Integrarea plug-and-play cu aplicația Zenbeats de la Roland vă extinde capacitățile de producție utilizând computerul sau dispozitivul mobil.*

 

Finalizați melodiile cu un flux de lucru practic inspirat

Înregistrați voci cu efecte moderne precum Auto-Pitch, Harmonizer și Doubler
Colecție organizată de peste 3000 de sunete pentru stiluri moderne de la producătorii TR-808
Pad-uri 4x4 și step sequencer TR-REC pentru tobe, linii de bas și părți melodice
Instrumentele și generatoarele de compoziție vă ajută să începeți și să vă mențină creativ
Interfață cu smartphone-ul, tableta sau computerul pentru un transfer ușor de fișiere
Integrarea plug-and-play cu aplicația Zenbeats de la Roland vă extinde capacitățile de producție utilizând computerul sau dispozitivul mobil.*
Efecte de mixaj și masterizare de înaltă calitate pentru rezultate profesionale
Faceți muzică în mișcare cu alimentare prin intermediul unei baterii externe sau USB
Microfon încorporat și intrare microfon XLR cu phantom power
I/O stereo ¼-inch, mufe duale pentru căști și I/O MIDI

 

Producție muzicală integrală cu sunete autentice Roland și instrumente de compoziție pentru a ajuta producătorii de muzică moderni de la orice nivel.

Profitați de oportunitate.

Producția muzicală poate necesita mult timp, bani și cunoștințe temeinice. Și pentru mulți producători începători, este greu să știi de unde să pornești. VERSELAB are tot ce aveți nevoie pentru a crea piese pregătite pentru radio fără toate complicațiile, astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult - muzica dvs.

 

De la intro la outro.

Dacă sunteți vocalist, beatmaker sau ambele, este ușor să creați melodii complete cu VERSELAB, indiferent de nivelul dvs. de pregătire. Treceți ușor de la idei la ritmuri, cuplați și urechile ascultătorilor dvs. cu șabloane de melodii, generatoare de pattern-uri și un flux de lucru ghidat care vă ține pe drumul cel bun. Fie că abia ați început, pierzându-vă cu prea multe opțiuni sau dacă aveți nevoie să ieșiți rapid din blocajul inspirațional, VERSELAB este acolo pentru susținere.

 

Măsurile întâlnesc ritmurile.

VERSELAB este conceput pentru realizarea de muzică modernă și înregistrarea de voce. Intrarea pentru microfon XLR de înaltă calitate facilitează înregistrarea vocilor cu efecte încorporate precum Auto-Pitch, Harmonizer, Doubler și multe altele. Doar conectați un microfon, alegeți sunetul și sunteți gata. Cu 16 scene ușor accesibile și posibilitatea de a le copia oriunde în piesa voastră, aranjamentul se face rapid.

 

Sunet de la sursă.

Pentru ca melodiile să capteze, aveți nevoie de cele mai bune sunete disponibile. Sunetul Roland a ajutat la definirea hip-hop-ului și a altor genuri moderne de zeci de ani, de la TR-808 până la SP-404. Această moștenire sonoră este cuprinsă în VERSELAB, cu peste 3000 de sunete curatate, perfecte.

 

Obțineți mai mult cu ZEN-Core

VERSELAB folosește cel mai avansat generator de sunet-Sistemul de Sinteză ZEN-Core. Se află în inima sintetizatoarelor noastre profesionale și asigură o calitate de top a sunetului. Cu Roland Cloud, puteți extinde biblioteca încorporată, cu mii de tonuri noi, inclusiv Pachete de Sunete specifice genului pentru a vă menține muzica proaspătă.

 

Mâini exclusiv pentru muzică.

Treceți dincolo de mouse și tastatură cu pad-uri iluminate RGB inspiratoare ale VERSELAB și comenzile practice. Combinând step sequencer-ul TR-REC găsit în mașinile de ritm legendare Roland cu o matrice de pad-uri 4x4 ultra-receptive, puteți scoate piste de tobe, linii de bas și piese melodice la fel de repede pe cât sunteți de inspirat.

 

Plug-and-play cu Zenbeats.*

Cu extinderea integrării plug-and-play Zenbeats, puteți conecta VERSELAB la computer, tabletă sau smartphone pentru un alt nivel de capacitate de producție. Mixați melodiile VERSELAB sau exportați melodiile în Zenbeats, folosiți instrumente și efecte plug-in și multe altele printr-o simplă conexiune USB.

 

Colaborați și conectați.

VERSELAB este compact, portabil și poate fi alimentat de la o baterie externă, astfel încât să puteți crea piese aproape oriunde. Colaborați îndeaproape sau de la distanță partajând proiecte sau atingând funcțiile de stocare în cloud ale Zenbeats. Când melodia dvs. este gata, mixați și masterizați direct din VERSELAB, apoi conectați-vă dispozitivul mobil și încărcați-l pe platforma dvs. de muzică preferată sau pe canalele sociale.

 


Specificații
DisplayDa
RitmuriDa