1. Prima pagina
  2. »
  3. Studio
  4. »
  5. Interfete audio
  6. »
  7. Interfete audio Roland
  8. »
  9. Interfata Audio Roland GO:Mixer
Interfata Audio Roland GO:Mixer

Interfata Audio Roland GO:Mixer

GO:Mixer
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
409.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 34.08 Lei / lună


Distribuie pe

Interpretați, mixați audio și înregistrați video cu smartphone – totul în același timp


Compact, portabil și ușor de utilizat, cu GO:MIXER este ușor să înregistrați audio de înaltă calitate pentru videoclipuri muzicale și pentru alte tipuri de videoclipuri create cu smartphone. Trebuie doar să conectați unitatea GO:MIXER pentru a captura în timpul interpretării o coloană sonoră clară și stereo pentru videoclip. Dispunând de mai multe intrări, unitatea vă permite să conectați un microfon, instrumente muzicale și playere pe care apoi le puteți mixa live în timpul înregistrării. În loc să vă bazați pe microfonul mono zgomotos al telefonului ori să înregistrați piese audio externe care apoi trebuie sincronizate într-un editor de video, acum puteți înregistra sunet de înaltă calitate printr-un pas rapid și ușor. GO:MIXER este soluția ideală pentru a adăuga sunet profesional videoclipurilor de pe rețelele de socializare, ajutându-vă să primiți mai multe vizualizări și să convingeți mai mulți oameni să vă urmăreze!

*GO:MIXER trimite un semnal audio stereo la ieșirea USB, însă unele smartphone-uri Android pot converta automat semnalul la mono.


Captarea simplă a sunetului

Captarea interpretărilor muzicale și a altor tipuri de conținuturi nu era niciodată mai ușoară decât cu smartphone-urile din zilele de azi, care oferă videouri de calitate superioară. Însă pentru a înregistra împreună cu clipul video o coloană sonoră de înaltă calitate, de obicei după realizarea videourilor este nevoie de echipamente externe complicate și editare de lungă durată. Caracteristica plug-and-play a unității GO:MIXER vă permite să captați în timp real sunete de calitate excelentă pentru videoclipuri, permițându-vă să vă concentrați la interpretare în loc de detalii tehnice complexe.
 

Conectați și mixați mai multe surse de sunete

GO:MIXER vă permite să combinați la un moment dat cinci surse de sunete prin intrare pentru un microfon de voce, chitară, claviatură stereo și două dispozitive stereo line-level (precum playere de muzică, mașini de ritm, etc.). Realizați cel mai bun mixaj live în timp ce monitorizați sunetul. Prin GO:MIXER toate dorintețe legate de mixarea audio sunt împlinite cu ajutorul unei unități de dimensiune redusă.
 

Cu un sunet mai bun muzica devine mai superbă

Muzică înseamnă sunet, și videoclipurile cu sunet de calitate excelentă dezvăluie talentul dumneavoastră și vă ajută să ieșiți în evidență. GO:MIXER asigură sunet digital stereo extrem de curat fără zgomot fundal care ar deranja interpretarea. Dacă până acum ați folosit doar funcțiile audio încorporate în telefon pentru videoclipuri muzicale, la utilizarea unității GO:MIXER veți observa imediat diferența!
 

Cântați alături de piesele favorite

Dacă sunteți un cântăreț și doriți să cântați alături de colecția de muzică, GO:MIXER vă oferă și această posibilitate. Trebuie doar să conectați player-ul de muzică și să activați funcția Center Cancel pentru a reduce volumul vocalului principal din orice piesă redată.
 

Ridicați vlog-urile și alte videoclipuri de web la următorul nivel

Chiar dacă videoclipurile dumneavoastră nu se concentrează asupra muzicii, GO:MIXER vă ajută să creați producții mai bune. Vlog-uri, recenzii, tutoriale și alte conținuturi beneficiează de asemenea de o calitate de sunet mai bună, aducând prezentărilor dumneavoastră un caracter profesional. Având abilitatea de a mixa narație, muzică de tranziție și alte surse live cu audio curat, GO:MIXER vă permite să creați ușor și eficient videoclipuri cu sunet excepțional.


-Mixer audio de dimensiunea unei pălmi dedicat smartphone-urilor
-Ideal pentru utilizare desktop și mobil
-Mai multe intrări pentru a conecta un microfon, instrumente muzicale și playere
-Unitatea este pregătită de utilizare imediată – plug and play
-Include cablurile de conexiune pentru dispozitive iOS și Android
-Se alimentează prin conexiunea cu smartphone-uri; nu necesită baterii sau adaptor CA
-Funcția Center Cancel pentru a cânta în stil karaokeIesire castiDa
MIDINu
Phantom powerNu