Keyboard Yamaha PSR-SX600

Keyboard Yamaha PSR-SX600

PSR-SX600
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
3882.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 323.50 Lei / lună


Distribuie pe

PSR-SX600 este cel mai recent model din seria Yamaha PSR-SX și completează gama, care include modelul de top PSR-SX900 și PSR-SX700. Indiferent dacă sunteți interpret-compozitor, interpret de scenă sau doar un fan al muzicii, PSR-SX600 este biletul către lumea claviaturilor digitale și este echipat cu o serie de capacități și funcții interesante. PSR-SX600 oferă calitate uimitoare a sunetului cu 850 de Voci și 43 de seturi de Tobă/SFX plus 480 de Voci XG. Pentru prima dată, gama oferă voci Super Articulation, cu efecte speciale disponibile prin utilizarea rotiței Modulation Wheel sau a pedalei. Printre cele 415 stiluri de acompaniament este adăugat conținut din gama premium, în plus veți găsi conținut muzical local din Brazilia, China și Africa. Acest conținut beneficiază, de asemenea, de actualizare. PSR-SX600 marchează lansarea funcției ”Unison and Accent”, care vă oferă un control expresiv și nuanțat asupra redării Style, permițându-vă să creați o gamă largă de variații muzicale în acompaniament. De asemenea, pentru prima dată în această clasă, am adăugat o intrare pentru microfon. În plus, există o mulțime de funcții noi de explorat. De exemplu, există ecranul LCD, care este acum disponibil color și oferă o imagine mai clară asupra setărilor și detaliilor. Noul convertor digital/analogic oferă sunet definit de înaltă calitate pentru o gamă largă de frecvențe. Seria PSR-SX stabilește noi standarde în ceea ce privește sunetul claviaturii digitale premium, designul și experiența utilizatorului. PSR-SX600 completează seria, oferind o gamă de conținut și funcționalitate care îl fac perfect pentru performanțe acasă sau pe scenă.

PSR-SX600 oferă experiențe muzicale de înaltă calitate, cu voci bogate, realiste, inclusiv vocea frumoasă a pianului de concert. Având Stiluri puteți interpreta într-o mare varietate de genuri muzicale din întreaga lume, iar utilizarea SmartChord vă permite să folosiți aceste acompaniamente profesionale printr-o singură apăsare de buton. Puteți utiliza chiar și un microfon (se vinde separat) pentru a cânta în timp ce interpretați prin sistemul de difuzoare încorporat.

EFECT DSP

Funcția DSP (Digital Signal Processor) încorporată în PSR-SX600 oferă tipuri de efecte de înaltă calitate, cum ar fi distorsionarea reală și reverberația. De asemenea, puteți aplica efectele DSP în mod independent pe anumite părți, cum ar fi chitara, permițându-vă să interpretați la claviatură în mod dinamic cu un sunet distorsionat de chitară sau cu un sunet ca cel dintr-o sală de concert.

PSR-SX600 are încorpoată o paletă de conținut regional pentru Brazilia, China și Africa. Bucurați-vă de un sunet suprem și experiență muzicală cu acorduri autentice braziliene, „Cavaquinho (S.Art)”, stiluri locale africane utilizând Talking Drum „AfricanBigKit” și stilul chinezesc „KungFu”. Lăsați-vă purtați de muzică în locuri noi.

Ieșirea audio a PSR-SX600 a fost complet revizuită, concentrânduse pe emiterea sunetului de cea mai înaltă calitate de la claviatură. Noul convertor Digital Audio (DAC) oferă un sunet definit de înaltă fidelitate pe o gamă largă de frecvențe, asigurând că PSR-SX600 reduce întotdeauna mixajul. 

PSR-SX600 oferă funcții expresive profesionale pentru a vă îmbunătăți performanțele; Utilizați Multi-Pads adăugand bucle și fraze la îmbogățirea acompaniamentului, utilizați cutoff pentru a filtra sunetul în timp real sau utilizați noua funcție Unison & Accent pentru a transforma stilurile la propria performanță. Apoi, utilizați aplicația gratuită Rec’n’Share pentru a salva și partaja sunetul și video de înaltă calitate a performanței printr-o singură atingere de buton ...

UNISON & ACCENT

Puternica funcție Unison & Accent oferă control expresiv și nuanțat asupra redării Style, permițându-vă să creați diverse variante muzicale în acompaniament. Cu funcția Unison activată, puteți reda o melodie și o puteți reproduce la unison (adică, aceeași melodie este interpretată de mai multe instrumente) sau tutti (adică toate piesele sunt redate în același timp) - îmbunătățindu-vă expresiv performanța și permițându-vă să creați fraze dinamice. Cu funcția Accent activată, accentele sunt generate automat prin adăugarea de note la redarea Style în funcție de forța interpretării (sau accentele redate). Acest lucru vă permite să schimbați temporar sau să întrerupeți modelele obișnuite de ritm.

STYLE SECTION RESET

Când redați Style, săriți cu ușurință la începutul barei apăsând butonul [RESET/TAP TEMPO]. O caracteristică valoroasă pentru acompaniamentul cântăreților sau pentru interpretarea muzicii cu tempouri variate.

REC‘N‘SHARE  vă permite să înregistrați audio și video împreună cu melodii din biblioteca de muzică și apoi să vă partajați performanțele cu ceilalți. Îmbunătățește digital modul în care repetați, înregistrați și interpretați muzică

 Categorie ClaviaturiProfesional
Conexiune pedalaDa
CuloareNegru
Difuzoare2 x 15W
DisplayLCD
EfecteDa
Greutate8.1 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
Memorie internaDa
Numar clape61
SetNu
Tip clapeOrga Keyboard
USBDa