NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland T-8
  • Roland T-8
  • Roland T-8
  • Roland T-8
  • Roland T-8

Roland T-8

Masina de Ritm T-8

În stoc furnizor: Termen livrare 03.oct.2022
2 ani

Masina de Ritm Roland T-8

Sunetele iconice de tobe TR de la Roland și bass TB se reunesc într-o unitate puternică de ritm ce încape în buzunar.

Creați piese captivante în câteva secunde cu Beat Machine T-8, o fabrică de ritm în miniatură încărcată cu tobe legendare Roland TR plus bas de la inimitabilul TB-303. Creați din mers improvizații acide sau ritmuri energice cu sequencerul intuitiv în 16 pași, modelați sunete cu comenzile integrate și ritmuri flip și dice cu instrumente practice care stimulează ideile și redau distracția în fluxul vostru.

 

Mașină de ritm și bas ultra-portabil cu sunete Roland autentice
Șase piese ritmice cu sunete de la influentele mașini de ritm TR-808, TR-909 și TR-606
Pistă de bas cu forme de undă saw/square și comenzi practice derivate din linia de bas TB-303
Tehnologia Analog Circuit Behavior (ACB) recreează cu fidelitate tonalitatea și comportamentul instrumentelor Roland vintage
Sequencer clasic de tobe TR-REC cu 64 de patternuri de utilizator și până la 32 de pași fiecare
Programare avansată a ritmului cu probabilitate, sub pas, ultimul pas și velocitate
Înregistrare în timp real și funcții de performanță puternice, cum ar fi step loop, mute, fill, reload și pattern shift.
Colorați și procesați sunetele cu delay, reverb, overdrive și compresie sidechain
Conectivitate cuprinzătoare cu I/O audio, MIDI și sincronizare plus AIRA Link 
Interfață audio/MIDI USB-C compatibilă cu clasa — nu sunt necesare drivere
Baterie litiu-ion cu până la 4,5 ore de funcționare per încărcare
Construcție robustă și paduri de cauciuc de înaltă calitate
Conectați-vă la alte unități AIRA Compact și dispozitive MIDI standard cu cabluri MIDI BOSS TRS opționale

Sunete care definesc genul.

Creați ritmuri cu percusivitatea, pocnetul și sfârâitul sunetelor mașinilor de ritm TR-808, TR-909 și TR-606, asociate cu modelarea joaselor liniei de bas dinamice TB-303. T-8 emană caracterul clasic Roland, datorită aceleiași tehnologii Analog Circuit Behavior (ACB) găsite în TR-8S, TB-3 și alte echipamente AIRA de ultimă generație.

Ritm central.

Încărcat cu I/O cuprinzătoare, T-8 este gata să fie piesa centrală ritmică a oricărui setup de muzică electronică. Conectați-vă și sincronizați-vă cu alte aparate compacte AIRA, cum ar fi J-6 Chord Synthesizer și E-4 Voice Tweaker. Sau conectați-l DAW-urile din computerul vostru, aplicațiile muzicale mobile și instrumentele hardware prin USB-C sau MIDI.

Șapte piste de inspirație.

T-8 are șase piste de tobe și o pistă de bas reunite cu o interfață prietenoasă pentru înregistrare rapidă și ajustări practice. Captează și declanșează 64 de patternuri cu până la 32 de pași fiecare și modelează sunete și controlează părțile pe măsură ce mergi cu o serie de butoane și encodere dedicate.

Flux de lucru clasic, modernizat.

Susținut de sequencerul în trepte TR-REC, iubit de producătorii de beat-uri încă din anii 1980, T-8 simplifică dezvoltarea ideilor fără a opri vreodată acțiunea. Înregistrarea în timp real, sub-pașii și viteza extind și mai mult puterea de programare la nivelul degetelor voastre. Și cu caracteristici profunde, cum ar fi step loop, pattern shift și probabilitatea, este ușor să oferiți interpretări dinamice cu ritmuri în continuă evoluție.

Infam autentic.

T-8 oferă o experiență autentică de bas TB-303, inclusiv puterea tactilă de a stoarce, sucțiune și mutilare sunetele instant. Înregistrați note, accente și slide-uri cu inserare tradițională bazată pe pași sau redați părți live cu butoanele din rândul de jos sau cu o claviatură MIDI externă.

Efecte picante.

Creați zgomot, spațiu și vibrație cu efectele de înaltă calitate ale lui T-8. Murdăriți ritmurile și basul cu ceva overdrive cărnos și mențineți ritmurile pompate cu compresia sidechain. Și cu butoanele dedicate de delay și reverb, puteți adăuga tot felul de culori spațiale la groove pe măsură ce interpretați.

Peste tot deodată.

Insuflând un sunet mare într-un instrument ultra-compact, T-8 vă permite să cântați și să interpretați oriunde și oricând doriți. Bateria litiu-ion te ține până la 4,5 ore per încărcare, iar calitatea robustă a construcției Roland va alimenta aventurile de ritm pentru anii următori.

Roland J-6: https://www.soundstudio.ro/sintetizator-digital-roland-j-6.html

Roland E-4: https://www.soundstudio.ro/procesor-de-voce-roland-e-4.html

Specificații

Paduri16
Greutate3.1 kg
MIDIDa
Placa de sunetNu
SoftwareNu
Produse asemănătoare cu Roland T-8