Monitor Activ Adam Audio S5H

Monitor Activ Adam Audio S5H

S5H
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
32299.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 2691.58 Lei / lună


Distribuie pe

Monitor activ Adam Audio S5H:

Cele 3 cai ale lui S5H au fost construite pentru ca monitorul sa fie utilizat orientat pe orizontala. In componenta se afla doua drivere de 10 inch, ELE, realizate de Adam Audio pentru seria S. Ca toate unitatile LF ELE de pe celelalte produse din serie, boxele lui S5H vine cu Symmetrical Magnet Assembly (SMA) ce garanteaza un sunet controlat si fara distors in frecvente joase.

Cele mai importante frecvente medii sunt controlate de noul DCH de la Adam Audio. Driverul MF de 4 inch este inovativ si vine exclusiv in seria S, combinand avantajele sonice ale driverelor cone si dome intr-o singura carcasa.

Impreuna cu driverul treble S-ART, produsul final este un sunet puternic, dar in acelasi timp un sunet ce nu oboseste, cu un sens al profunzimii. Sunetul atinge o rezolutie inalta, fiind o reproducere audio naturala.

Raspunsurile in afara axelor treble si mid drivers raman pline de acuratete multumita wideguide-urilor de frecvente inalte si joase. Avand la baza un nou sistem de medii si inalte format din MPS si HPS. Dispersia wide-range este stabila si asigura munca in echipe, asa cum e necesar in incacaperi mari.

DSP-ul personalizat din seria S optimizeaza crossoverele boxei pentru a da nastere unor raspunsuri liniare pentru intreaga raza, la fel pentru a oferi egalizare de utilizator si functii in-room tuning si in-room voicing. O functie unica la optiunile DSP ale S3H este un preset EQ din fabrica ce emuleaza raspunsul monitorului legendar S3A. DSP-ul se ocupa si de protectia driver-ului de frecvente inalte, proceseaza semnalele de la intrarile digitale AES3 si in timp va facilita mai multe optiuni de expansiune. Update-urile soft se fac prin portul USB, se conecteaza la computer si functiile DSP ale boxei sunt controlate prin software.

Nu mai putin de trei amplificatoare: unul din clasa D de 700 W pentru driverele bass, unul din clasa D de 300 W pentru mid range si unul din clasa D de 100 W pentru tweeterul S-ART.

Cu caracteristicile sale inovative, design avansat, headroom generos si raza dinamica enorma, S5H isi primeste locul ca monitorul de referinta al Adam Audio: o boxa extraordinara ce ofera reproducere audio la cele mai inalte standarde de fidelitate.
 

Specificatii:

Woofer: 2
- Șasiu Ø: 10” (265 mm)
- Bobina mobila Ø: 3” (76 mm)
- Material Con: HexaCone

Mid-Range
- Tip: Dome / Cone Hybrid
- Șasiu Ø: 4” (100 mm)
- Bobina mobila Ø: 2.4” (60 mm)
- Material Con: Compus Carbon
- Waveguide: MPS

Tweeter
- Tip tweeter: S-ART
- Arie diafragma: 4 inch² (2420 mm²)
- Echivalent diagragma Ø: 2" (56 mm)
- Ratia transf. velocitate: 4:1
- Greutate diafragma: 0.17 g
- Waveguide: HPS

Amplificatoare incorporate: 3
- Tip amplificator woofer:  PWM
- Tip amplificator mid-range: PWM
- Tip amplificator tweeter: PWM
- Putere amplificare RMS: 750 W (700 woofer+300 mid+100 tweeter)

Panou Control
- Sensibilitate intrare: Reglabila
- EQ parametrice: 6
- Compensare inalte: 1
- Compensare joase: 1
- Memorii predefinite: 5
- Delay: o ms pana la 5 ms

Conectori intrare
- Analog: XLR
- Impedanta Intrare: 48 kOhm
- Nivel maxim intrare: +24 dBu
- Digital: AES3

Specificatii generale
- Panou: lateral
- Frecventa de raspuns: 22 Hz - 50 kHz
- THD > 100 Hz: ≤0.3 %
- SPL maxim / pereche la 1m: >131 dB
- Frecventa crossover: 250 Hz / 3 kHz 
- Consum maxim: 900 W
- Greutate: 72.6 kg
- Dimensiuni: 430 x 885 x 500 mm
- Include: cablu de alimentare, manualModelActiv
Putere750 W