Monitor Activ Adam Audio S6X

Monitor Activ Adam Audio S6X

S6X
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
67999.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 5666.58 Lei / lună


Distribuie pe

Monitor de studio Adam Audio S6X:

Un total de sapte difuzoare individuale sunt aranjate astfel incat tranzitiile graduale sa fie posibile data fiind dimensiunea carcasei. De altfel, simetria orizontala poate fi descrisa ca o configuratie extinsa D"Appolito. Acest tip de design combinat cu frecventele potrivite de tranzitie si filtre slopes rezulta in pattern-uri de radiatie ce conduc la caracteristici foarte consistente de reproducere a sunetului in pozitie orizontala. In acelasi timp, dispersia verticala este redusa in asa fel incat reflexiile de la tavan, podea sau consola de mixaj sa fie reduse drastic. Asadar, asa-zisele "early reflections" au mai putine sanse sa intervina, ceea ce conduce la o imagine stereo mai buna si un sunet mult mai tridimensional.

Un progres mai avansat in dezvoltare a fost atins prin utilizarea panourilor Alucore. Toate drivere lui S6X si S77A MK2 sunt montate pe aceste panouri, ceea ce imbunatateste considerabil cuplajul mecanic dintre drivere si carcasa.

Un numar de abordari inovative in asociere cu efortul necompromis in toate ariile relevante sonic fac din S6X unul dintre cele mai mari si sofisticate monitoare active de studio de pe piata. Designul simetric orizontal este armonic si generos pentru a obtinut nu doar un raspuns plat in frecventa, dar in acelasi timp sa obtina un comportament dinamic consistent pe toata banda de frecvente. Structuri complexe orchestrale pot fi usor analizate si arangate pe S6X. Optiunile extensive de control pe panoul frontal permit ajustarea situatiilor acustice diferite sau in functie de preferinte.

Amplificatoarele integrate sunt cuplate la driverele respective cat de direct posibil pentru ca avantajele tehnologiei active sa nu fie compromise. Un amplificator de 500 W este conectat la fiecare dintre wooferele de 12 inch, in timp ce unitati de 250 W utilizeaza alte benzi de pe raza de frecvente.

Monitorul principal combina o putere exceptionala de cea mai inalta acuratete: SPL atinge mult peste 130 dB, fara compresie. S6X este o alegere excelenta pentru incaperi mari sau studio-uri de film sau muzica.

Pe langa sensibilitatea atribuita conexiunilor de intrare ce poate fi ajustata intr-o raza +-10 dB, exista patru alte niveluri de control ce afecteaza modulele individuale ale amplificatorului. Filtrele la ambele capete ale spectrului de frecventa si trei egalizatori parametrici ajuta la compensare in camera de control. Egalizatoarele pot fi adaugate separat sau grupate pentru ca efectul lor sa fie evaluat direct.

Specificatii:

- Numar woofer: 2
- Woofer: 2 x 12 inch
- Midrange: 2 x 5.5 inch
- Tip midrange: X-ART
- Tweeter: 2 inch
- Tip tweeter: X-ART
- Tip amplificator: PWM
- Putere RMS: 2250 W
- Putere amplificare muzica: 700 W + 350 W + 350 W + 350
- Sensibilitate intrare: +- 10 dB
- EQ 80 Hz: 3 x 0.2 - 20 / 20 - 200 / +-12 dB
- High Shelf EQ >. 6 kHz: +- 6 dB
- Intrare impedanta: 10 kOhm
- Low Shelf EQ <. 150 Hz: +- 6 dB
- Sub gain: +-4 dB
- Nivel mid-woofer: +- 2 dB
- Nivel medii: +- 2 dB
- Gain tweeter: +- 4 dB
- Conexiune intrare analog: XLR
- Frecventa de raspuns: 23 Hz - 50.000 Hz
- SPL maxim la 1m: 133 dB
- Frecventa crossover: 80 / 800 / 3100 Hz
- Greutate: 97 kg
- Dimensiuni: 720 x 940 x 490 mm
- Include cablu alimentare, manual