Monitor Activ Adam Audio S5V

Monitor Activ Adam Audio S5V

S5V
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
27895.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 2324.58 Lei / lună


Distribuie pe

Monitor activ Adam Audio S5V:

In componenta se afla un driver de 12 inch, ELE, realizat de Adam Audio pentru seria S. Ca toate unitatile LF ELE de pe celelalte produse din serie, boxele lui S5H vine cu Symmetrical Magnet Assembly (SMA) ce garanteaza un sunet controlat si fara distors in frecvente joase.

Cele mai importante frecvente medii sunt controlate de noul DCH de la Adam Audio. Driverul MF de 4 inch este inovativ si vine exclusiv in seria S, combinand avantajele sonice ale driverelor cone si dome intr-o singura carcasa.

Impreuna cu driverul treble S-ART, produsul final este un sunet puternic, dar in acelasi timp un sunet ce nu oboseste, cu un sens al profunzimii. Sunetul atinge o rezolutie inalta, fiind o reproducere audio naturala.

Raspunsurile in afara axelor treble si mid drivers raman pline de acuratete multumita wideguide-urilor de frecvente inalte si joase. Avand la baza un nou sistem de medii si inalte format din MPS si HPS. Dispersia wide-range este stabila si asigura munca in echipe, asa cum e necesar in incacaperi mari.

DSP-ul personalizat din seria S optimizeaza crossoverele boxei pentru a da nastere unor raspunsuri liniare pentru intreaga raza, la fel pentru a oferi egalizare de utilizator si functii in-room tuning si in-room voicing. O functie unica la optiunile DSP ale S3H este un preset EQ din fabrica ce emuleaza raspunsul monitorului legendar S3A. DSP-ul se ocupa si de protectia driver-ului de frecvente inalte, proceseaza semnalele de la intrarile digitale AES3 si in timp va facilita mai multe optiuni de expansiune. Update-urile soft se fac prin portul USB, se conecteaza la computer si functiile DSP ale boxei sunt controlate prin software.

Un amplificator din Clasa D de 700 W conduce unitatea bass S5V, avand mai departe un design de Clasa D ce ofera 300 W si 100 W la medii DCH si la driverele treble S-ART.

Combinand legendara precizie a driverelor Adam Audio cu puterea de amplificare, S5V este un monitor de studio ce le ofera mediul profesionistilor de a deveni creativi in aplicatiile de cel mai inalt nivel.

Specificatii:

- Woofer: 12 inch
- Mid-range: 4 inch
- Tip Mid-range: Dome / Cone Hybrid
- Tweeter: 2 inch
- Tip tweeter: S-ART
- Tip amplificatoare: PWM
- Putere RMS: 1100 W (700+300+100)
- Sensibilitate intrare: Ajustabila
- Parametric EQs: 6
- Room Compensation High-Shelf EQ: 1
- Room Compensation Low-Shelf EQ: 1
- Memorie preset: 5
- Delay: 0 ms - 5 ms
- Conexiune intrare analog: XLR
- Intrare impedanta: 48 kOhm 
- Nivel max. intrare: +24 dBu
- Intrare digital: AES3
- Frecventa de raspuns: 25 Hz - 50.000 Hz
- THD >. 90 dB: 0.3 %
- SPL maxim la 1m: 128 dB
- Frecventa crossover: 250 hZ / 3 KhZ kHz
- Consum electric max.: 650 W
- Greutate: 52 kg
- Dimensiuni: 698 x 390 x 520 mm
- Include cablu de alimentare, manual