1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Pedale Efect Chitara
  8. »
  9. Pedale Efecte Chitara Boss
  10. »
  11. Pedala efect chitara Boss AD 2 Acoustic Preamp
Pedala efect chitara Boss AD 2 Acoustic Preamp

Pedala efect chitara Boss AD 2 Acoustic Preamp

AD-2
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
536.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 44.67 Lei / lună


Distribuie pe

SUNET ACUSTIC NATURAL ORIUNDE AȚI INTERPRETA

Cu AD-2 Acoustic Preamp muzicienii care cântă la chitară electro-acustică acum pot experimenta un sunet natural de calitate de studio în timpul interpretărilor pe scenă. Fiind echipat cu un generator de sunet BOSS avansat, această pedală compactă oferă putere de procesare remarcabilă care sfidează dimensiunea sa compactă și interfața simplă, intuitivă de care dispune. Acoustic Resonance recreează caracteristicile complexe de rezonanță ale unei chitare acustice deconectate, în timp ce Ambience asigură reverberație de nivel profesional, optimizată perfect pentru chitare acustice. AD-2 dispune și de caracteristici esențiale pentru interpretări pe scenă, cum ar fi filtru notch și control de feedback, o ieșire DI balansată pentru conectarea directă la PA, și funcția de dezactivare a sunetului, convenabilă în cazul acordajului și schimbării chitarei.
 
Aduceți pe scenă sunetul natural al chitarei acustice
 
Tonul chitarei acustice este realizat prin interacțiuni complexe de sunete produse de corpul, fața, corzile chitarei, de asemenea, și de alte elemente. În timpul interpretării, la folosirea diferitelor tehnici și viteze, această interacțiune se schimbă constant pentru a crea acel sunet bogat, lemnos pe care-l iubim cu toții. Din nefericire dozele piezo standarde de sub căluș pe care cele mai multe chitare le au, nu pot recrea complexitatea rezonanței. Efectul Acoustic Resonance rezolvă această problemă analizând semnalul de intrare în timpul interpretării, apoi bazându-se pe procesarea avansată recrează excelent tonul natural al chitarei. Prin rotirea butonului rotativ de control se pot regla mai mulți parametri pentru a obține balansul tonal perfect pentru orice stil, de la ciupirea delicată a corzilor la strumming intens.
 
Îmbunătățiți sunetul chitarei cu reverberație de calitate profesională
 
După folosirea efectului Acoustic Resonance pentru a scoate la iveală sunetul natural al chitarei, poate fi adăugată reverberația pentru a face sunetul mai superb, mai profund. Cu efectul Ambience al AD-2 pot fi apelate reverberații de calitate de studio pentru orice situație. Spre deosebire de reverberații standard care pot umbri sunetul chitarei, algoritmele BOSS optimizate ale AD-2 produc ambianță mai amplă care completează excepțional sunetul instrumentului. Ca și în cazul efectului Acoustic Resonance, o simplă rotire a butonului rotativ determină reglarea a multor parametri, oferindu-vă acces la o gamă largă de reverberații detaliate.
 
Ieșire DI și eliminarea feedback-ului
 
AD-2 dispune de două ieșiri independente pentru a oferi flexibilitate în timpul interpretărilor. Conectați mufa de ieșire la un amplificator pentru chitară acustică sau la un monitor de scenă, și folosiți Line Out pentru a trimite un semnal balansat direct la PA mixer. Este posibilă și dezactivarea efectului Ambiance în semnalul Line Out. Iar dacă întâmpinați pe scenă probleme de feedback provocate de frecvențe joase, filtrul notch al AD-2 vă susține. De îndată ce auziți acel zgomot familiar, trebuie doar să rotiți butonul rotativ Notch până când feedback-ul este eliminat. E atât de simplu!
 
-Preamplificator de chitară electro-acustică cu procesare de sunet avansată de la BOSS
-Procesare sofisticată cu mai mulți parametri legați, accesibili prin controale simple de stompbox
-Acoustic Resonance recreează caracteristicile complexe de rezonanță ale unei chitare acustice deconectate
-Butonul rotativ Ambience oferă reverberație amplă, de calitate de studio
-Filtru notch pentru reducerea rapidă a feedback-ului
-Ieșire convențională pentru un amplificator de chitară acustică și ieșire DI balansată pentru conectarea directă la PA
-Funcție de dezactivare a sunetului convenabilă în cazul acordajului și schimbării chitarei
-Cinci ani garanție BOSS


Tip pedalaAcoustic simulator