Pedala Efect Chitara Boss RV-500

Pedala Efect Chitara Boss RV-500

RV-500
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1605.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 133.75 Lei / lună


Distribuie pe

INTERSTELLAR TOOLBOX


Călătoriți spre noi dimensiuni ale timpului și spațiului cu RV-500, cel mai puternic și versatil procesor de reverb pe care BOSS l-a produs vreodată. Această mașină de creație multilaterală prezintă înalta clasă AD / DA pe 32 de biți, împreună cu procesarea floating point pe 32 de biți / 96 kHz și programabilitate imensă, punând reverb-ul de studio profesional și multe altele, la picioarele voastre. 

Douăsprezece moduri și 21 de algoritmi de reverb nou dezvoltați oferă o gamă imensă de texturi, de la o ambianță complementară la atmosfere sonice profunde și imersive. Și mulțumită DSP-ului cu cifră octanică al RV-500, puteți accesa un delay digital complet împreună cu fiecare patch de reverb și chiar putând rula simultan două patch-uri reverb! Adăugarea MIDI I/O, suport pentru pedală externă/control expresie și USB pentru conectarea la software-ul gratuit RV-500 Editor / Bibliotecă, RV-500 este pur și simplu cea mai avansată pedală de reverb disponibilă, fără excepție.


Douăsprezece moduri și 21 de tipuri unice de reverb

În interiorul RV-500 sunt 21 de algoritmi de reverb de înaltă calitate, care vă permit să modelați orice fel de spațiu pe care v-il puteți imagina. Fiecare include o gamă masivă de parametri reglabili, de la decay, densitate și modulare la EQ, duck și multe altele. Fiecare algoritm a fost recent dezvoltat special pentru această pedală, profitând de decenii de experiență BOSS în domeniul designului avansat de reverb. Doar o atingere și aveți tot la îndemană: de la reverb standard cum ar fi room, hall și plate la reverbe avansate, cum ar fi shimmer, non-linear, SFX, și multe altele. Sunt incluse, de asemenea, recreații cu totul noi ale RE-201 Space Echo și SRV-2000 Digital Reverb, două reverbe Roland clasice respectate din anii '70 și '80.


Reverbe Simultane și Delay Digital Independent

Cu motorul său DSP de putere, RV-500 este mult mai mult decât un dispozitiv cu un singur efect. Pentru a începe, modul Dual al pedalei oferă două reverbe independente simultan; puteți să le alimentați pe ambele atât cu o intrare full-range, fie cu intervale de frecvență împărțite pe fiecare intrare pentru a construi sunete bogate. Și când folosiți modul A/B Simul, puteți utiliza oricare dintre cele două patch-uri de reverb RV-500 în același timp, intr-o ordine de conectare în serie sau paralelă și de ieșire A/B mixtă sau divizată, la alegerea voastră. În plus, fiecare patch include și un delay digital cu un set complet de parametri, inclusiv modularea și EQ, plus capacitatea de a seta efectele de reverb și de delay pentru operarea în serie sau paralel pe baza unui patch.


Sunet Extraordinar

RV-500 este dotat cu AD/DA de 32-bit/96 kHz, depășind toate standardele industriale pentru efectele pe bază de pedale. Toată procesarea internă are un floating point de 32 de biți și rulează la o rată de samplare de 96 kHz, oferind o calitate sonică originală care depășește procesoarele digitale de cea mai înaltă calitate utilizate în studiourile profesionale de top. Dacă doriți, puteți rula tonul analogic curat direct, astfel încât este complet nealterat de procesarea digitală. De asemenea, puteți selecta o operație de true bypass sau de buffered bypass pentru a se potrivi nevoilor voastre.


Interfață Avansată, Operare Intuitivă

RV-500 este echipat cu un ecran LCD mare, care arată clar numele patch-urilor, delay time și alte informații de performanță vitale. De asemenea, facilitează vizualizarea și reglarea parametrilor de editare în profunzime ai unității și a funcțiilor avansate de control. Cu ajutorul butoanelor panoului de control, aveți acces de nivel superior la ajustări esențiale ale parametrilor, cum ar fi pre-delay, EQ pentru înalte și joase, și nivelul efectului. Și prin USB, vă puteți conecta cu Editor/Biblioteca gratuită RV-500 la computer pentru editare, salvarea de rezervă a patch-urilor și multe altele.


Control Intensiv in Timp Real

Cu ajutorul comutatoarelor sale cu posibilitate de asignare liberă și a suportului extins pentru controlul în timp real, RV-500 oferă o expresie creativă de neegalat și flexibilitate în performanță. Implicit, întrerupătoarele A, B și TAP/CTL oferă un control intuitiv pentru selectarea patch-urilor / băncilor și bypass, plus tap tempo și ajustarea în timp real a diferiților parametri de efect. Dacă doriți, comutatoarele pot fi personalizate pentru a accesa trei patch-uri diferite de reverbe, modul A / B Simul și alte funcții. MIDI I/O deschide ușa unor posibilități și mai creative, oferind opțiuni de control profund, cu setări avansate.


Modurile și Algoritmii RV-500

Room—Patru tipuri: small, medium, large, și ambience.
Hall—Trei ,mărimi diferite de hall.
Plate—Reverberație de tip studio clasic
Spring—Alegeți unul dinter cele trei springs.
Shimmer—Două tipuri de reverb pitch shifted
Fast Decay—Reverb unic cu decay reapid pentru claritate crescută.
Early Reflecftion—Patru tipuri cu parametrii de envelopa pentru a sculpta sunete unice
Non-Linear—Include gate, reverse și tipuri granulare.
SFX—Trei tipuri de reverb cu un caracter aparte pentru efecte speciale Lo-Fi, Slowverb, și Storm.
Dual—Două reverbe independente care pot accepta o intrare totală sau împărțită de frecvențe. 
SRV—Recrează Roland SRV-2000, reverbul clasic de rack din 1980
Space Echo—Recrează Roland RE-201 Space Echo, unul dintre cele mai dorite unități de tape echo fabricate vreodată.


 

-Sunet la nivel de studio cu AD/DA pe 32 de biți, de primă clasă, procesare floating point pe 32 de biți și rată de sampling la 96 kHz
-12 modele cu 21 de tipuri de reverb, toate cu editare în profunzime a parametrilor
-Include o varietate largă de tipuri de reverb de la standard la avansat, plus clasicele Roland precum SRV-2000 Reverb și RE-201 Space Echo
-Modu A/B Simul permite folosirea a două patch-uri de reverb în același timp
-Funcția selectabilă de transferare permite ca coada reverbului să continue și la schimbarea patch-urilor sau la efectul de by-pass
-DSP-ul puternic oferă delay digital independent cu modulație pentru fiecare patch de reverb
-LCD grafic și opțiuni intensive de control în timp real
-297 sloturi de patch și controale accesibile
-Buffered-bypass selectabil sau true-bypass operation
-MIDI I/O pentru comunicare cu echipamente de control MIDI
-USB-MIDI pentru conectarea RV-500 la Editor/Librarian sau la un DAW
-Funcționează cu patru baterii de tip AA sau cu adaptorul AC din seria PSATip pedalaReverb