Pedala efect chitara Tech 21 OMG

Pedala efect chitara Tech 21 OMG

OMG
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1070.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 89.17 Lei / lună


Distribuie pe

Nu pur și simplu o pedală cu numele pe care la lovit, pedala de semnalizare OMG Richie Kotzen a fost un efort intens de colaborare. Richie, care are urechi ca o lilieci, a fost caracteristic mitic de fiecare detaliu. Era nevoie de multe prototipuri pentru ca pedala OMG să sune și să simtă - așa cum a vrut-o Richie. Denumită nu numai după unul dintre cântecele sale, "OMG" este o exclamație perpetuă ori de câte ori cineva aude jocul Richie.

Caracteristici

TONE: Exprimarea specializată pentru ajustarea gamei high-end și mid-range. La max, e plat. Pe măsură ce reduceți setarea, scade valoarea de vârf fără a pierde mizele sau pentru a obține noroi.
GIRTH: Controlul activ al gamei mijlocii proiectat pentru compatibilitatea cu stivele cu tonuri de tampon. Tăiere sau amplificare de la ora 12.
DRIVE: reglează valoarea totală a câștigului și a supraîncărcării, similară atunci când secțiunea de ieșire a unui amplificator de tub este împinsă. Foarte interactiv cu nivelul chitara. De exemplu, puteți să curățați cantitatea de distorsiune scăzând volumul chitării (cu excepția setărilor foarte extreme) fără a trebui să modificați setarea de pe pedală. Dimpotrivă, puteți mări cantitatea de distorsiune prin simpla creștere a volumului chitării.
BOOST: Câștigă până la 28dB câștig de preamplificator atunci când OMG-ul este activat. Această gamă largă facilitează feedback-ul și susținerea. Activat prin propriul său pedală, puteți folosi și Boost independent de efect pentru un impuls curat.
100% circuite analogice.
Furci și pedale din metal.
1/4-inch de intrare cu impedanță ridicată.
1/4-inch ieșire de impedanță scăzută.
Comutatoare silențioase, personalizate pentru pedală.
Dimensiunea reală: 3.75 "x 4.75" x 2.0 "
Greutate: 12 oz.
Poate funcționa cu baterie de 9V (nu este inclusă) sau cu sursă de alimentare opțională DC
(Tech 21 Model # DC2)Tip pedala-