Pedala efect chitara Tech 21 Boost Comp

Pedala efect chitara Tech 21 Boost Comp

Boost Comp
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
822.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 68.50 Lei / lună


Distribuie pe

Tech 21 Boost Comp

Când doriți să vă îngrășați tonul de chitară sau de bas, creșteți susținerea și pumnul sonor, un compresor este o modalitate de a merge. Dar compresoarele pot dresa sentimente de compromis, confuzie, frustrare și intimidare. Așadar, ne-am propus să realizăm o pedală prietenoasă pentru jucătorii care utilizează tehnologia bazată pe școală veche, analogică, bazată pe FET, care este inerent mai caldă, mai transparentă și mai muzicală decât alte metode.

Cu ajutorul controalelor simplificate și utile, Boost COMP vă oferă în mod unghiular reglajul de formare pre și posttone pentru a obține echilibrul potrivit care vă completează instrumentul și stilul de joc. Prezența oferă o creștere tonală precomprimantă pentru atașarea și claritatea șirului de înaltă calitate. Tonul oferă o tăiere post-compresie sau un impuls pentru a genera un ton mai puternic, mai luxos, fără a deveni prea întunecat.

Când este momentul să sari, o funcție puternică de stimulare oferă până la 21dB un impuls curat pentru a crește nivelul de ieșire - fără a adăuga mai multă compresie. O adevărată post-stimulare, această funcție poate fi folosită și independent. Necomplicată înseamnă mai puțină stres și mai multă concentrare asupra jocului. Obțineți căldură de vintage, dinamică și susțineți calea simplă cu Boost COMP. Poate funcționa cu o baterie alcalină 9V (nu este inclusă) sau o sursă de alimentare opțională DC (Tech 21 Model # DC2).Tip pedalaBooster