Pedala efect chitara Tech 21 VT Bass V2

Pedala efect chitara Tech 21 VT Bass V2

VT Bass V2
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1690.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 140.83 Lei / lună


Distribuie pe

Pentru profesioniștii în mișcare, VT Bass DI acoperă o mulțime de sol într-o amprentă mică. Acest format multifuncțional, cu aplicații multiple, are trei ieșiri diferite. Puteți completa echipamentul actual, puteți înregistra direct, puteți amplifica puterea și puteți merge direct la PA. Doar aruncați-o în geanta dvs. și sunteți gata la o clipă.

La fel ca și fratele său, versiunea originală VT Bass, puteți obține același turn legendar de ton de putere care pompează printr-un teanc de 10 inci. Acest lucru este valabil pentru jucătorii care se bucură de a fi auziți. De la funky-ul chunky cu flip topul omniprezent, până la câștigul mai înalt de rock indie. Vreau mai mult? Înclinați-vă pe controlul caracterelor pentru distorsiunea grăsimilor Crimson și King's X.

VT Bass DI încorporează un comanda Blend pentru a regla raportul dintre semnalul direct și circuitul SansAmp și un comutator Bite pentru a activa un boost de prezență și un filtru subsonic. Cu bara DI de la VT, puteți trece de la curbarea în formă de SVT curată la rumpa murdară de cutremur. Indiferent de modul în care îl apelați, suna totul masiv. Exemple de setări din manual includ: stilul SVT, Fat Tube, Flip Top, Rage, Thumpy Funk, Fuzzed out, compresie caldă și stilul Da.Tip pedala-