NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender GTX 7
  • Fender GTX 7

Fender GTX 7

Pedala Footswitch GTX 7 Footswitch

(1 ) |
Data estimata stoc: 14.feb.2023
2 ani

Pedala Footswitch Fender GTX 7

Pedala footswitch pentru amplificatoarele Fender Mustang GTX

Număr de butoane: 7

Specificații Fender GTX 7
PentruChitara acustica
Tip pedalaFootswitch
Andrei
23.dec.2021
Super ok, cu switch-urile un pic galagioase
Luat pentru un Fender GTX 50.
Super bine gandit pentru amplificator. Personal consider ca e exceptional pentru cineva care nu e pedal/pedal board savvy. Are un looper care merge conform asteptarilor, un switch de efecte si un switch de preseturi care schimba inainte si inapoi in lista selectata de preseturi (lista tuturor preseturilor sau un setlist).
Combinat cu GTX 50 care are efecte pe preseturi (emulate ca si pedale), folosind footswitch-ul se pot controla efectele independent rezultand o experienta similara cu un pedalboard foarte versatil (pentru ca pentru fiecare preset in parte controlezi efectele specifice).
Tuner-ul functioneaza ok si e util pentru ca e la indemana.
Constructia e din metal (aluminiu cel mai probabil), solid, cu picioruse mari de cauciuc ce-l fac sa fie stabil. Singura problema legata de calitate ce o am (si de acolo si 4 stele) e faptul ca switch-urile suna cam tare, cam galagioase; asta probabil si din cauza faptului ca e gol pe dinauntru. In viitor ma gandesc sa-l desfac si sa-l umplu cu burete sau ceva vatelina pentru antifonare.

Per total, pare cam piperat pretul, dar tinand cont ca poate inlocui un pedalboard (in combinatie cu un amp Fender GTX) comparat cu cat ar costa sa construiesti un pedalboard cu pedale individuale, clar e un no brainer.


Produse asemănătoare cu Fender GTX 7