NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha CLP 775 Black
  • Yamaha CLP 775 Black
  • Yamaha CLP 775 Black

Yamaha CLP 775 Black

CLP 775 Black
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi
17690.00 lei
Discount
691.00 lei
16999.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 1416.58 Lei / lună

Distribuie pe

Pian Digital Yamaha CLP 775 Black

GrandTouch™ keyboard
Yamaha’s latest keyboard action features a broad dynamic range and faithful response to every nuance of touch that puts a wide expanse of tone—from delicate to bold—at the pianist’s fingertips. The highly consistent grand piano hammers replicate the pleasing response felt when the hammers strike the strings, enabling precise control of the tone. Highly absorbent synthetic-ivory white keys and synthetic-ebony black keys prevent slipping even during extended play and feel just like those of a grand piano.

GrandTouch keyboard features wooden keys that showcase Yamaha’s expertise with wood for pianos. Just as with grand piano keyboards, the solid wood is cut from the very best parts of well-dried lumber, making the keys more resistant to warping than keyboards made of laminated wood. The wooden texture and structure of the keys create a more grand piano-like feel.

Aprindeți-vă expresia artistică
Când cântați la un pian digital, zona din spate a tastelor se poate dovedi o provocare pentru expresia muzicală completă. Acest lucru se datorează faptului că partea din spate a cheii este cea mai apropiată de fulgerul acțiunii. Cu cât este mai aproape de acest punct de pivot cu care lovești cheia, cu atât mai puțină pârghie ai și cu atât mai multă putere trebuie să aplici. Lungimea mai mare a tastelor GrandTouch oferă jucătorului un efect mai mare, permițând un control expresiv mai bun, chiar și în spatele tastelor. Aceasta este aceeași lungime de asistență găsită pe pianul mare Yamaha S3X (începând cu iulie 2020) și este cea mai lungă lungime de suport folosită la orice pian digital.

Hammer-uri lineare cu 88 de taste - prima tastatură digitală pentru pian care a oferit o pondere realistă pe fiecare tastă
Fiecare tastă de pe o tastatură cu pian grandios este ponderată diferit. Acest lucru se datorează faptului că șirurile pentru fiecare notă sunt ușor mai subțiri și mai scurte în registrul cu viteze mari, devenind mai groase și mai lungi spre registrul de bas. Ciocanele liniare cu 88 de chei ale Clavinovei sunt primele de acest fel care duplică cu fidelitate această notă clasificată cu greutăți diferite și revenire a tastelor pe fiecare dintre tastele sale. Acest lucru are ca rezultat un sentiment și un răspuns care sunt uimitor de asemănător cu cel al unui pian grandios și permite jucătorilor să obțină o apreciere a unei atingeri mai autentice.

Mecanismul de evadare a tastaturilor Clavinova
Mecanismul de evadare dintr-un pian grandios îndepărtează ciocanele de coarde repede după ce le lovesc, pentru a preveni orice interferență cu vibrațiile de coardă. Acest mecanism produce o ușoară senzație de clic atunci când tastele sunt apăsate ușor.

Tastaturile Clavinova au un mecanism de evadare care reproduce această senzație în partea de jos a scufundării tastei. Acestea au fost concepute astfel încât clicul să nu poată fi observat decât pe cele mai ușoare apăsări de taste, similar cu tastatura unui pian de pian. Aceste tastaturi au fost ajustate pentru a oferi o frecare suplimentară care echilibrează repetiția și răspunsul tastelor fără a împiedica performanța.

Pedalul amortizorului de răspuns GP
Utilizarea pedalei amortizorului modifică subtil natura sunetului unui pian și este esențial pentru a oferi pianistului toate instrumentele expresive necesare pentru a transmite viziunea lor muzicală.

Pianele digitale Clavinova dispun de o pedală amortizoare care detectează continuu adâncimea depresiei și permite o jumătate de etanșare, ceea ce permite jucătorilor să facă ajustări minute pentru a depăși pedala și a reveni, schimbând profunzimea și caracterul sunetului pianului.

Pedala cu amortizor GP Response oferă o curbă de rezistență în stil pianist, care începe ușor la atingere și crește mai greu, pe măsură ce pedala este apăsată în continuare. Acest lucru permite jucătorilor să se obișnuiască cu nuanțele pedalării delicate.

Filozofia proiectării
Pianele Clavinova se joacă excelent și funcții versatile, împreună cu un design rafinat, autentic, care îmbină o formă compactă cu estetica modernă, într-o manieră adecvată instrumentului care stabilește standardul contemporan pentru piane. În centrul conceptului de design Clavinova se află modul în care jucătorul se simte atunci când își ocupă locul în fața unui pian Clavinova. Elementele inutile sunt eliminate din câmpul vizual al jucătorului pentru a crea un spațiu natural convingător care se simte la fel ca stând la un pian acustic. Acest lucru reprezintă considerația lui Yamaha față de jucătorii care practică pe Clavinova și cântă pe pianele mari - aceștia sunt capabili să iasă în scenă fără tensiune sau griji, deoarece totul se simte normal, așa cum ar trebui. Un pian Clavinova este o parte din viața de zi cu zi a jucătorului - accentele contemporane și variația culorilor sunt disponibile pentru plasarea oricărui design interior sau stil de viață.

Panoul de control al senzorului tactil
Panoul tactil afișează textul doar atunci când este pornit - când panoul este oprit, are finisarea lină a unui blocaj de chei.

Modelare Grand Expression
Interacțiunea și interacțiunea ciocanelor, amortizoarelor și corzilor din interiorul unui pian grandios răspund la nuanțele cele mai subtile ale atingerii pianistului, creând o gamă nelimitată de expresie tonală. Touch se referă la controlul pianistului, nu numai de intensitate (moliciune / zgomot) în redarea și eliberarea tastelor, ci și de viteza și adâncimea cu care sunt apăsate tastele. Modelarea Grand Expression introdusă în seria CLP-700 traduce aportul foarte variat de la degetele pianistului în aceeași variație tonală nelimitată a unui pian grandios.

Acest lucru face posibilă modificarea ieșirii jucând tastele la diferite adâncimi și cu viteze diferite, chiar și atunci când utilizați tehnici precum trills sau legato sau subliniind melodia peste acompaniament. Grand Expression Modeling excelează la reproducerea fidelă a rezultatului scontat al acestor tehnici în multe melodii cunoscute. În „Clair de Lune” al lui Debussy, o atingere slabă creează tonul slab, care face ca melodia să iasă în evidență mai clar. În „Un Sospiro” de Liszt, arpegii însoțitori accentuează melodia fără a o copleși, iar expresia variată a melodiei îi conferă aceeași calitate ca vocalelor. În ultima dintre nocturnele Chopin, trill-urile, legato-ul și alte tehnici delicate în care degetele par să plutească peste chei oferă expresia tonală aerisită și netedă necesară. Cântarea unor astfel de piese pe un pian extrem de expresiv îl ajută pe pianist să învețe diverse tehnici și să experimenteze aceeași bucurie de exprimare ca și un pictor, dar prin sunet.

Voci nou-eșantionate Yamaha CFX și Bösendorfer Imperial
Sunetele pianului Grand Clavinova sunt înregistrate de la mai multe piane de concerte de renume mondial. Unul dintre ei este CFX, pianul cel mare de concert Yamaha. Pianiștii din întreaga lume sunt încântați de sunetul impresionant, orbitor, bogat expresiv al CFX în sălile de concerte. Un alt concert de mare probă este Imperial, modelul principal al lui Bösendorfer, un brand de pian vienez cu onoare de timp, cu urmări aprinse. Imperialul este cunoscut pentru abundența de culoare și senzația naturală, caldă. Yamaha reproduce cu fidelitate idiosincraziile acestor piane grandioase, înregistrând cu atenție întreaga gamă tonală a fiecăreia dintre cele 88 de taste, realizând ajustări minute pentru a surprinde cele mai armonioase tonuri pe care le oferă fiecare pian.

Modelare prin rezonanță virtuală
Una dintre atracțiile pianului măreț este rezonanța simpatică creată de vibrația întregului instrument. Pianele Clavinova reproduc elaborat această bogată rezonanță simpatică printr-o tehnologie inovatoare numită Virtual Resonance Modeling (VRM). VRM creează un sunet bogat variat prin simularea tonurilor simpatice complexe create atunci când vibrațiile șirurilor sunt propagate pe placa de sunet și alte șiruri, corespunzând sincronizării și intensității jocului și pedalării tastelor. Pianele din seria CLP-700 chiar reproduc sunetele pe care le fac sunetele atunci când sunt ridicate de pe coarde, pe lângă rezonanța scalării duplexului, a șirurilor, a plăcii de sunet și a carcasei. Pianele Clavinova vă permit să vă bucurați de aceeași dinamică momentană și de sunete simpatice profunde, produse de întregul corp al unui pian grandios.

O experiență de concert complet imersivă - chiar și cu căști
Eșantionarea binaurală este o metodă de eșantionare în care microfoanele speciale sunt așezate pe capul unui manechin în aceleași poziții cu urechile pianistului pentru a capta sunete de pian așa cum sună în realitate.

Am ales această metodă pentru a crea atmosfera și rezonanța naturală completă a pianelor acustice în pianele Clavinova. Acest lucru îi face pe pianiști să se simtă de parcă stau la un pian grandios chiar și când se joacă cu căștile pornite. Experiența este atât de plăcută încât uită că poartă căști, indiferent cât vor continua să joace.

Pe pianele din seria CLP-700, s-au utilizat prelevări binaurale atât pentru Bösendorfer Imperial, cât și pentru Yamaha CFX. Yamaha obține un sunet binaural de înaltă definiție, cu un cap de manechin special dezvoltat și urechi model utilizate pentru înregistrare.

De asemenea, am dezvoltat funcția Optimizator Stereofonic pentru a obține același efect pentru efectele pianului. Tehnologia Stereophonic Optimizer reproduce difuzarea naturală a sunetului în căști aproape la fel de aproape de prelevarea binaurală pentru vocile pianului, altele decât CFX și Imperial.

Vocile instrumentelor periodice deschid ușa către lumea muzicii clasice
CLP-775/745/735 / 765GP * sunt primele instrumente Yamaha care sunt echipate cu vocile fortepiano-ului, predecesorul pianului modern. Sunetele emise de un fortepiano sunt mai simple decât cele ale unui pian modern și decădere mult mai rapid. Auzind sunetele instrumentelor cântate atunci când placerea lui Mozart, Beethoven și Chopin compuneau melodiile lor ar trebui să lumineze intenția inițială din spatele notelor de pe pagină. Iată o nouă oportunitate de a comunica cu compozitorii istorici, cântând aceste instrumente de epocă.

* Aceste modele sunt echipate cu vocile a două fortepianos îndrăgite de Mozart și Chopin.

Imagistica Grand Acustică

Atunci când un pianist cântă un pian grandios, ei determină reverberarea întregului corp al instrumentului și devin învăluite în tonurile colorate create din combinația de diverse elemente acustice din aerul din jurul lor. Pianistul devine imersat în sunetul difuz și în reverberație. CLP-785/775 oferă această senzație plăcută prin imagistica Grand Acustic. Cele mai noi tehnologii acustice de proiectare și măsurare creează aceeași imagine sonoră și câmp de sunet al unui pian grandios, în ciuda dimensiunii compacte a pianului digital. Am echilibrat optim și am plasat difuzoarele bass, mid și treble pentru a obține radiația sonoră și caracteristica centroidă a pianelor mărețe, astfel încât fiecare sunet jucat prin difuzoare să pară a fi emis de la locul potrivit pe un pian grandios. Amplasarea și echilibrarea difuzoarelor replică senzația ciocanilor care lovesc corzile din fața pianistului și reverberațiile de la corzile care se risipește. De asemenea, am folosit un traductor pentru a realiza reverberația completă a sunetelor emise de întreaga placă sonoră a pianului, replicând sentimentul de profunzime experimentat atunci când cântăm un pian pian acustic.

Ajutoare de practică testate în timp
Antrenează-ți mâinile cu unele dintre cele mai acceptate exerciții din lume folosind metode de practică dovedită de la Hanon, Bayer, Czerny și Burgmüller. Puteți utiliza aceste melodii încorporate pentru a exersa separat cu mâinile drepte și stângi sau pur și simplu vă place să le ascultați.

Cântând pianul împreună cu redarea ritmului
Seria CLP-700 vine completată cu 20 de modele diferite și simple de ritm (tobe și însoțire de bas), care se potrivesc perfect mai multor tipuri de muzică, permițându-vă să vă condimentați performanța cu câțiva muzicieni care susțin, faceți practica mai interesantă sau deschideți-vă flux creativ cu idei noi inspiratoare.

 

Conectați-vă fără fir pentru audio Bluetooth®
Puteți reda muzică prin sistemul audio de pe Clavinova * folosind un dispozitiv inteligent compatibil cu Bluetooth. Puteți transmite date audio precum fișierele mp3. Vă puteți bucura de a juca împreună cu orice melodii de pe dispozitivul dvs. inteligent.

* Disponibilitatea audio Bluetooth variază în funcție de țară.

Obțineți mai multe cu aplicația Smart Pianist
Bucurați-vă mai mult de pian cu Smart Pianist, o aplicație dedicată care adaugă o interfață grafică frumoasă și o varietate de funcții incredibile pianului dvs. digital Yamaha compatibil.

Funcția Bluetooth® MIDI * vă permite să vă conectați la Smart Pianist fără fir.

* Prezentat pe CLP-785/775/745 / 795GP / 765GP. Disponibilitatea Bluetooth MIDI variază în funcție de țară.

Înregistrator de melodii cu mai multe piese
Funcția de înregistrare prezentată în pianele digitale Clavinova vă permite să înregistrați performanțele * cu o singură atingere, care este utilă atunci când doriți să treceți în revistă în mod obiectiv. În plus, puteți înregistra până la 16 piese pentru redare simultană, astfel încât diferite mâini pot fi înregistrate separat sau exagerați cu diferite voci.

* Înregistrările sunt realizate în format MIDI și pot fi înregistrate și în memoria flash USB. Este necesar un software compatibil pentru redarea datelor înregistrate pe un computer.

Recorder audio USB
Înregistrați performanțe în memoria flash USB și creați fișiere audio * puteți salva și reda pe un computer, partaja cu prietenii sau crea un CD.

* Datele sunt salvate în format WAV.

 

 


Specificații
SetNu
Tip clapePian digital
Dimensiuni1461 x 967 x 465 mm
Greutate71 kg
Tip pedalaDamper, Sostenuto, Soft
Conexiune pedalaDa
DisplayLCD
PedaleDa
EfecteDa
Intrare microfonDa
Difuzoare42 w 50 w x 2
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareBlack
Numar clape88
Polifonie256
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa


Navigare inteligentă