Procesor Chitara Boss GT 1000

Procesor Chitara Boss GT 1000

GT-1000
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
4210.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 350.83 Lei / lună


Distribuie pe

TONUL DE REFERINȚĂ AL INDUSTRIEI CU TEHNOLOGIA INOVATOARE BOSS

Oferind o calitate a sunetului de neegalat și o exprimare muzicală, GT-1000 introduce o nouă eră de performanță în procesoarele amplificatoarelor/efectelor. Această mașină de ton premium lansează noua tehnologie inovatoare AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics), realizată în decenii de cercetare BOSS avansată și susținută de un motor DSP ultra-rapid, AD/DA pe 32 de biți, procesare în floating point pe 32 de biți și rată de sampling de 96 kHz.

Bazat pe abordarea mult apreciată BOSS Tube Logic, sistemul cuprinzător AIRD din cadrul GT-1000 aduce un răspuns muzical fără egal și flexibilitate unui procesor digital de chitară. Amplificatoarele AIRD trăiesc și respir ca niște amplificatoare pe tuburi reale, oferind o senzație de inspirație și o dinamică tonală autentică, care anterior nu puteau fi atinse. Și cu funcționalitatea sofisticată Selectare Ieșire AIRD, puteți obține în mod consecvent acest sunet uimitor cu orice setare, de la amplificatoare de chitară standard până la înregistrări directe și aplicații complete de monitorizare a scenei.

GT-1000 oferă, de asemenea, o gamă largă de efecte BOSS de ultimă oră pentru a îmbunătăți tonurile dvs., cu numeroase opțiuni de rutare și control extins în timp real la comanda dvs. Și cu confortul funcției Bluetooth® încorporate, puteți să reglați sunetele, să configurați asignările de control și să organizați patch-uri wireless de pe dispozitivul mobil folosind aplicația BOSS Tone Studio. Conținând o imensă putere creativă într-un design profesionist, GT-1000 este un schimbător de jocuri care aduce noi niveluri de expresie muzicală chitarelor de pretutindeni.

 

Proiectat pentru o Calitate de Neegalat a Sunetului

GT-1000 este cel mai avansat procesor BOSS de amplificator/efecte până în prezent, construit pentru performanțe audio fără compromisuri. Pentru încpeut, este prima unitate cu efecte multi-efecte de chitară cu procesare AD/DA pe 32 de biți, procesare în floating point pe 32 de biți și o rată de sampling de 96 kHz. Există și un generator DSP complet nou, special conceput pentru aplicații muzicale și care deține peste trei ori puterea generațiilor anterioare.

Acest mușchi imens de procesare deblochează detalii sonice mult mai mari decât până acum, făcând rapid și ușor de a obține sunetele pe care le doriți, fără modificări nesfârșite ale parametrilor și ajustări microscopice ale EQ-ului. Dacă v-ați îndepărtat de alte procesoare de amplificator/efecte, deoarece acestea sunt greu de accesat și le lipsesc acea vibrație autentică, GT-1000 vă va schimba impresia.AIRD: O Revoluție în Procesarea Amplificatoarelor Digitale

La bază, modelul GT-1000 utilizează tehnologia avansată AIRD de la BOSS pentru o putere muzicală neobținută anterior. Bazat pe conceptul cuprinzător Tube Logic din spatele renumitelor amplificatoare Katana, Waza și Blues Cube, AIRD duce procesorul de amplificatoare la un nou nivel de performanță, flexibilitate și utilizare practică.

Amplificatoarele iubite de chitaristi, sunt instrumente muzicale interactive, extrem de expresive, care sunt mult mai mult decât suma componentelor lor individuale. Filozofia designului Tube Logic realizează pe deplin această experiență interactivă și a avut un succes deosebit în amplificatoarele de chitară autonome în care a fost încorporat. Cu toate acestea, aducerea acestei abordări la un procesor de chitară precum GT-1000 introduce multe provocări, deoarece chitariștii îl vor folosi cu o varietate de sisteme de amplificare externe care adaugă propriile caracteristici sunetului. BOSS a dezvoltat AIRD pentru a răspunde acestor provocări, folosind tehnici sofisticate pentru a se asigura că răspunsul muzical revoluționar al GT-1000 poate fi experimentat în mod constant în orice aplicație în care se utilizează procesorul.

 

Amplificatoare de Chitară Foarte Muzicale, Meșteșugite cu AIRD

GT-1000 este încărcat cu amplificatoare de chitară extrem de expresive, toate meșteșugite cu meticulozitate cu AIRD. Spre deosebire de metodele tradiționale de modelare, AIRD reproduce interacțiunile complexe ale componentelor interne ale amplificatoarelor pe tuburi în orice fel, de la intrarea în chitară, la ieșirea difuzoarelor și totul între acestea. Rezultatul este un sistem interactiv complet, care este un instrument viu, însuflețit, la fel ca și amplificatorul preferat, pe tuburi, de înaltă calitate.

Un aspect esențial al AIRD este relația reactivă amplificator/difuzor, care este esențială pentru simțul dinamic și pentru reacția muzicală a amplificatoarelor pe tuburi. Această relație vitală este pe deplin adusă la viață cu amplificatoarele GT-1000, producând tonuri de chitară care sunt vii, cu putere, prezență și profunzime. Mulțumită AIRD, sunetul dvs. se simte întotdeauna minunat sub degetele dvs. și "se așează în mix" în mod corespunzător, oferind o experiență muzicală cu adevărat organică, care nu a fost niciodată disponibilă de la un procesor digital de chitară până acum.

GT-1000 oferă o gamă largă de amplificatoare originale BOSS potrivite pentru toate stilurile de chitară, de la super-curat la ultra-grele. Un număr de tipuri de amplificatoare utilizează tehnologia de prelucrare multidimensională (MDP) pentru un ton dinamic, nuanțat, care depășește capacitățile designului analogic. Amplificatoarele clasice pe tuburi din istorie sunt incluse, de asemenea, de la combo-urile de epocă renumite până la head-urile moderne cu gain mare. Două amplificatoare pot fi utilizate simultan într-un singur patch, astfel încât să puteți comuta între două sunete, să îmbinați amplificatoarele pentru sunete complexe sau să realizați un sunet mare și expansiv în setări stereo.

 

Performanță Optimizată pentru Fiecare Situație de Interpretare

AIRD permite GT-1000 să intre cu ușurință în orice configurație creativă, permițându-vă să vă bucurați de tonuri și răspunsuri minunate cu ajustări minime. Alegeți dintr-o selecție largă de tipuri AIRD Output Select, puteți personaliza perfect GT-1000 pentru orice destinație, indiferent dacă este vorba de o intrare de amplificare a chitarei, de un return al efectelor amplificatorului, de difuzoare de chitară de putere, de un DAW pe computer sau sistem de monitorizare complet.

AIRD este complet integrat în amplificatoarele GT-1000 la fiecare nivel, astfel încât veți avea întotdeauna un sunet autentic și un răspuns interactiv, indiferent la ce sunteți conectat. Și cu capacitatea de a aplica diferite setări de Selectare a Ieșirii AIRD la ieșirile principale și sub, puteți optimiza sunetul pentru două destinații simultan, cum ar fi o intrare a amplificatorului de chitară și o intrare directă către un PA. Ieșirile GT-1000 includ, de asemenea, funcții independente de eliminarea a zgomotului electric, ceea ce face ușor rezolvarea oricăror probleme de hum care ar putea fi introduse cu dispozitive externe.

 

Efecte Extraordinare

Așa cum v-ați aștepta de la un procesor BOSS de referință, GT-1000 este încărcat cu toate tipurile de efecte remarcabile, de la overdrive-uri și distorsiuni, la efecte de specialitate precum Slicer, Slow Gear și multe altele. Multe selecții folosesc tehnologia MDP BOSS, care se adaptează inteligent la dinamica și registrului dvs. de interpretare, pentru a obține sunetul perfect. De asemenea, sunt incluși algoritmi avansați de la renumitele DD-500 Digital Delay, MD-500 Modulation și pedale RV-500 Reverb, împreună cu prelucrarea sofisticată a rezonanței acustice moștenită de la pedala AD-10 pentru chitară acustică/electrică.

Amplificatoarele și efectele pot fi configurate cu diferite opțiuni de rutare în serie și paralel, iar căile de semnal pot fi împărțite și amestecate în mai multe puncte. Schimbarea patch-urilor este ultra-rapidă datorită DSP-ului rapid al lui GT-1000, iar transmisia de întârziere/reverb este de asemenea posibilă. Există și două loop-uri de efecte, permițându-vă să vă conectați efectele externe preferate și preamplificatoarele.

 

Design Optimizat, Gata de a Călători

În lumea muzicii de astăzi, muzicienii trebuie să călătorească cât mai ușor, iar BOSS a proiectat GT-1000 pentru un control maxim într-un spațiu minim. În comparație cu alte procesoare din clasa sa, acesta oferă un design compact și raționalizat, ușor de transportat și configurat. Șasiul metalic este puternic și ușor și dispune de o gamă largă de comutatoare de picior asignabile și o pedală de expresie integrată. Dezvoltat special pentru GT-1000, comutatoarele de picior discrete, reduc dimensiunea și greutatea, menținând durabilitatea robustă pe care toate echipamentele BOSS o cunosc.

 

Interfață Intuitivă

Cu ecranul mare al GT-1000 și cu șase butoane de comutare, procesul de creare și ajustare a sunetelor este plăcut și eficient. Patru layout-uri de ecran diferite de Play oferă opțiuni de vizualizare alternative pentru diferite funcții de patch-uri și puteți personaliza butoanele pentru acces rapid la parametrii specifici. În timpul editării, lanțul de semnal este afișat clar și este simplu să selectați blocurile de efecte, să ajustați parametrii și să modificați ordinea. Parametrii disponibili pentru efectele selectate pot fi afișate în layere, permițându-vă să vedeți totul simultan pe ecran.

O nouă caracteristică inovatoare a fluxului de lucru în GT-1000 este capacitatea de a salva orice efect ca un "Stompbox". Ajustările parametrilor la un Stompbox se reflectă în toate patch-urile în care se utilizează, în principiu mimând modul în care utilizați pedalele fizice. Acest lucru este ideal pentru efecte în cazul în care utilizați aceleași setări de cele mai multe ori, dar trebuie doar să faceți mici reglaje ocazional. Acum, puteți face aceste modificări rapid pe mai multe patch-uri, eliminând bătaia de cap a butonării și salvării fiecărui patch separat.

 

Control Intensiv al Interpretărilor

Cu cele zece comutatoare și pedala de expresie cu comutator pentru picior, GT-1000 vă oferă un control creativ cuprinzător pe scenă și în studio. Și dacă sunteți un utilizator fervent, există suport pentru control suplimentar prin comutatoare externe, pedale, MIDI și USB. În mod prestabilit, comutatoarele de picior principale sunt atribuite pentru a selecta patch-uri, bănci de patch-uri și trei sarcini de control. Dacă doriți, puteți să reatribuiți comutatoarele pentru a controla aproape orice funcție, inclusiv efecte pornire/oprire, tap tempo, ajustarea parametrilor, setări de sistem și multe altele.

Folosind butoanele de comutare ale lui GT-1000 și puternicul Assign Matrix, asignările de comandă sunt rapide și intuitive. De asemenea, este posibil să atribuiți diferite culori LED-urilor de status de deasupra întrerupătoarelor și să vizualizați cu ușurință comenzile curente ale comutatoarelor cu o opțiune pentru ecranul de Play.

 

USB Audio/MIDI și Editare Wireless prin Bluetooth

Interfața panoului GT-1000 bine organizată, este simplă de navigat, dar lucrurile devin și mai ușoare cu smartphone-ul sau tableta. GT-1000 este echipat cu Bluetooth încorporat - o premieră pentru un procesor de amplificator/efecte de nivel profesional - permițându-vă să gestionați wireless sunetele, cu aplicația BOSS Tone Studio dedicată, pentru iOS și Android. Fie acasă, fie la repetiție, sau pe scenă, puteți personaliza confortabil GT-1000 de pe dispozitivul dvs., fără a fi nevoie să vă aplecați și să îl modificați prin intermediul hardware-ului. Este posibil chiar să înregistrați un riff cu looper-ul încorporat al GT-1000, apoi să dați înconjor sălii și să ajustați tonurile din poziția publicului!

GT-1000 include și o interfață USB audio/MIDI, cu operare audio multi-canal pentru înregistrarea flexibilă a computerului și re-amplificare eficientă. USB poate fi, de asemenea, utilizat pentru a edita și organiza sunete cu versiunea desktop a editorului BOSS Tone Studio pentru Mac și Windows.

 

-Procesor de amplificator/efecte pentru chitară, de referință, cu o calitate a sunetului fără compromisuri și expresivitate de neegalat
-Lider al industriei pe 32 de biți AD/DA, procesare pe 32 de biți floating point și 96 kHz rată de sampling
-Generator BOSS DSP de ultimă generație, special conceput pentru aplicatii muzicale
-Tehnologia AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) valorifică apreciatul concept BOSS Tube Logic, într-un procesor digital de chitară, oferind o senzație naturală și o integrare optimizată cu toate tipurile de dispozitive externe
-Amplificatoare deosebit de expresive, atent meșteșugite cu AIRD
-Selecție masivă de efecte încorporate, incluzând efecte și algoritmi BOSS MDP, portate direct din pedalele DD-500, MD-500 și RV-500
-Amplificatoarele și efectele pot fi rutate în numeroase combinații în serie și paralel
-Comutare ultra-rapidă patch-uri și transmisie delay/reverb
-Funcția inovatoare Stompbox facilitează foarte mult utilizarea setărilor de efecte comune în multe patch-uri diferite
-Funcționare simplă cu ecran mare și șase butoane de comutare asignabile de către utilizator
-Zece comutatoare de picior și pedala de expresie integrată, cu sarcini configurabile de către utilizator și LED-uri colorate
-Tuner de înaltă rezoluție cu două moduri de afișare și funcționare mono sau polifonică
-Ieșiri principale de ¼ inci și ieșiri sub XLR cu setări independente pentru Selectare Ieșiri AIRD; loop pentru efecte stereo externe sau mono
-Suport pentru control extern prin comutatoare de picior, pedale de expresie, MIDI și USB
-Bluetooth încorporat pentru editare wireless de pe dispozitive mobile iOS sau Android
-Interfață USB audio/MIDI pentru înregistrari sau editări cu computerulCuloareNegru
DesignFloorboard