Hotone Ampero MP-100

Hotone
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
  • Hotone Ampero MP-100
1.471.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Hotone Ampero MP-100

Procesor Chitara Hotone Ampero MP-100

Ampero MP-100 este un modeler si un procesor de efecte pentru chitara, bass si chitara acustica, care ofera o solutie portabila si usor de folosit pentru toti muzicienii aflati in cautarea tonului perfect. Modelarea amplificatoarelor si efectele de calitate superioara care se afla in esenta procesorului sunt alimentate de noua generatie CDCM HD (Comprehensive Dynamic Circuit Modeling High Definition) si sistemul F.I.R.E. (Field Impulse Response Enhancement), oferind cea mai buna calitate pe care o puteti gasii. Ambalat intr-un case cool, elegant si compact, cu un ecran touch-screen color de 4 inch diametru, Ampero iti pune la dispozitie toate sunetele autentice rock din trecut si din prezent. Acesta se prezinta si cu o intrare TRS pentru o pedala de expresie extra.

Sisteme de modelare avansate CDCM HD si F.I.R.E.

Sistemul construit pe puternica platforma XTOMP, apreciata serie Binary, pluginul virtual inovator VStomp Amp si noua generatie CDCM HD & F.I.R.E., prezinta noile metode Hotone de modelare a circuitelor de tip high-shelf.  

Metodele de modelare mainstream se bazeaza in general pe modelarea circuitelor de stare statica sau pe teoria "black box", aceasta doar se apropie de sunetul original. CDCM HD & F.I.R.E. foloseste un sistem complex bazat pe modelarea dinamica. Tehnologia "reconstruieste" intregul circuit folosind componente electronice modelate, rezultand intr-un sunet expresiv, precis si viu. Mai mult decat atat, noul sistem imbunatateste relatia dintre amplificatoare si sistemele PA, oferind o senzatie si un raspuns realist pe care nu l-ati mai experimentat pana acum la echipamentul digital.

Platforma Core*-Dual-DSP

Ampero este alimentat de o platforma uriasa dual-DSP care ruleaza sistemul de modelare CDCM HD & F.I.R.E. 

Procesor principal - Analog Devices® SHARC® series

Seria Analog Devices® 4th gen SHARC® DSP este dedicata motorului audio. In comparatie cu XTOMP, acest procesor are performanta crescuta si modulele de accelerare a procesarii audio bazate pe hardware, ceea ce faciliteaza gestionarea mai multor algoritmi de efect de inalta calitate XTOMP.

Coprocesor - seria NXP® RT

Coprocesorul  din seria NXP® RT ruleaza pe ARM® Cortex®-M7 core.

Coprocesorul nu numai ca ajuta la procesarea fluxurilor audio, dar alimenteaza si afisajul cu ecran tactil, USB I/O si alte functii.

Nu este facut numai pentru instrumentele electrice

Ampero foloseste un selector de mod de intrare special, care este conceput nu numai pentru instrumente electrice, cat si pentru cantaretii acustici sau chiar clapari! Pur si simplu conectati instrumentul la mufa de intrare, selectati un mod pentru instrumentul dumneavoastra, alegeti o presetare electrica/acustica/FX dedicata si sunteti gata de treaba.

Sunet acustic autentic

Nu mai este nevoie sa aduceti o chitara acustica extra! Ampero vine cu algoritmi avansati de simulare acustica. Folosit cu un IR acustic incorporat si cu presetari de simulare acustica, va puteti transforma cu usurinta instrumentele electrice in minunatii acustice microfonate, simuland corzile de otel, corzile de nailon sau chiar un ukulele!

Armonie

Ampero poate gestiona pana la 9 module de efecte simultan cu flexibilele FX1, FX2 si FX3/MOD pentru cea mai autentica experienta de procesare a efectelor stereo. Ampero impartaseste aceeasi biblioteca in crestere de modelare/efecte, precum pedala noastra autotputernica XTOMPX, dar cu si mai multe optiuni.

Interfata

Ampero este conceput pentru a fi simplu si intuitiv, astfel incat sa petreceti cat mai mult timp cantand.

Interfata de utilizator este simpla, are un ecran tactil de 4 inch (800 x 480 pixeli), cu afisaj color dinamic si trei butoane de acces rapid pentru ajustarea manuala a parametrilor. 

Ampero este foarte usor de setat si de programat.

Fisa tehnica

Tip Efect Multi Effect

Intrari 1 x Jack mare (6.35 mm), 1 x Jack mic (3.5 mm)

Iesiri 2 x XLR, 2 x 1/4

Iesire De Casti 1 x Jack Mic

Tip Circuit Digital

Numar Efecte 242

Numar Preseturi 198

Looper Da

Simulator Amplificator 64

Simulator Cabinet 60

MIDI In

USB 1 x Tip B

Alimentare 18V

Alimentator Inclus Da

Pedala Expresie Da

Lungime 32 cm

Latime 16.2 cm

Adancime 4.6 cm

Greutate 1.408 kg

Specificații Hotone Ampero MP-100
CuloareBlack
DesignFloorboard
SetNu
Produse asemănătoare Hotone Ampero MP-100