Procesor chitara Boss GT 1

Procesor chitara Boss GT 1

GT 1
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
880.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 73.33 Lei / lună


Distribuie pe

Extrem de portabil și ușor de folosit, GT-1 oferă tonuri de nivel profesional oriunde ați cânta. Dispunând de generatorul de sunet performant al seriei BOSS GT, unitatea vă oferă acces la o gamă largă de amplificatoare de clasă mondială și efecte pentru toate stilurile muzicale. Interfața simplificată permite crearea ușoară și intuitivă a sunetelor, în timp ce cu întrerupătorul de control și pedala de expresie efectele pot fi reglate dinamic, în timp real. Conectând la BOSS Tone Central, veți putea descărca gratuit patch-uri profesionale, softul de editare și altele. GT-1 este potrivit pentru începători, pentru cei care cântă de obicei la sfârșit de săptămână și muzicieni în mișcare, unitatea dispune de sunete premium într-o carcasă compactă și rezistentă.
 
Sunet excepțional
 
Datorită generatorului de sunet GT emblematic, GT-1 oferă ton de calitate și abilități de procesare a sunetului care depășesc multiefectele compacte tipice. Istoria procesării BOSS se află la îndemână, începând de la unități clasice precum OD-1 Overdrive la efecte moderne echipate cu tehnologia inovatoare MDP. Există și o gamă largă de tonuri de amp COSM, incluzând legende vintage și amplificatoare BOSS originale optimizate pentru ton și răspuns ideal. Efectele de specialitate precum Acoustic Simulator, Guitar Simulator și altele, oferă numeroase opțiuni în privința tonului, de asemenea, există și un looper pentru îmbunătățirea repetițiilor și interpretărilor pe scenă.
 
Partener de sunet portabil
 
GT-1 a fost conceput pentru muzicieni în mișcare. El este suprinzător de ușor și compact, însă este înzestrat cu rezistența și durabilitatea pentru care BOSS este renumit. Datorită noului design intră și iese ușor din compartimentul de accesorii al husei de chitară, fără să vă ingrijorați ca colțurile unității să zgârie chitara. Adaptorul CA/bateriile oferă flexibilitate în orice situație de interpretare, iar durata de viață a bateriei este de până la șapte ore, așadar unitatea este perfectă pentru performanțe stradală și concerte.
 
Selectare patch și compunere de sunet ușoare
 
Cu GT-1 este simplă să găsiți tonuri fantastice care se potrivesc cu stilul dumneavoastră, iar personalizarea acestora este la fel de simplă. Începătorii pot obține sunete superbe imediat, în timp ce muzicienii cu mai multă experiență vor aprecia cât de rapidă și intuitivă este reglarea sunetelor. Funcția de selectare simplă vă permite să alegeți patch-uri după stil, distorsiune sau tip de efect, în timp ce cu funcția de editare simplă veți putea perfecționa tonurile drive, modulation și echo cu puțin efort. Cu butoanele de panou dedicate pot fi activate/dezactivate cu ușurință grupuri de efecte, și pot fi activați parametri pentru reglarea fină și meticuloasă a sunetului.
 
BOSS Tone Central și BOSS Tone Studio
 
Pe site-ul BOSS Tone Central veți găsi numeroase colecții de patch-uri gratuite pentru a cânta orice tip de muzică cu GT-1. Aceste patch-uri sunt create de chitariști profesioniști și sunt gata de utilizare, ele fiind un punct de start excelent pentru muzicieni avansați care vor să creeze sunetele lor proprii. Softul gratuit BOSS Tone Studio oferă un editor/bibliotecă completă pentru GT-1, de asemenea, și acces pentru toate colecțiile de pach de pe BOSS Tone Central.
 
Control maxim într-o unitate cu dimensiuni reduse
 
Cele trei comutatoare de picior ale GT-1 sunt concepute pentru a oferi selectare patch, acces la tuner, control looper și altele într-o unitate cu dimensiune redusă. Întrerupătorul CTL1 poate fi atribuit liber la funcții precum tap tempo, activarea/dezactivarea efectelor și multe altele, în timp ce pedala de expresie și celălalt întrerupător pot fi atribuite la volum, wah și diferiți parametri de efecte. Dacă doriți mai mult control, există și o mufă pentru a conecta două comutatoare de picior și o pedală de expresie externă. Nu oferă doar acces la BOSS Tone Central și BOSS Tone Studio, prin mufa USB, GT-1 vă permite să înregistrați și să reglați tonurile cu DAW-ul favorit.
 
-Generator de sunet BOSS renumit într-o unitate ușoară și compactă folosită pe podea
-Design modern fără colțuri dure oferă transport sigur într-o husă de chitară
-Funcții simple de selectare și editare pentru alegerea și reglarea rapidă a patch-urilor
-Patru baterii AA asigură timp de funcționare până la șapte ore pentru performanțe stradale și concerte
-Întrerupător de control încorporat și pedală de expresie; mufă pentru întrerupător de picior/pedală de expresie și USB
-Pot fi descărcate patch-uri profesionale de pe site-ul BOSS Tone Central
-Dimensiuni: 305 x 152 x 56 mm
-Greutate: 1.3 kg


CuloareNegru