Boss Katana Head Mk II + Cover

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
  • Boss Katana Head Mk II + Cover
2.062.70
2.032.70
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani

Boss Katana Head Mk II + Cover

Set Amplificator Chitara Boss Katana Head Mk II + Cover

Componente:

Katana MkII duce seria renumită de amplificatoare de chitară Katana la nivelul următor, îmbunătățind generatorul de bază cu mai multe sunete, mai multe efecte și mai multe funcții. Sunt disponibile acum variații vocale pentru toate cele cinci caractere de amplificatoare, dublând opțiunile tonale. Iar categoriile de efecte încorporate au fost extinse de la trei la cinci, oferind și mai mult procesare în timp real din care să alegeți. Utilizabilitatea a fost îmbunătățită, de asemenea, cu o intrare de amplificator de putere pentru modelatoare și multi-FX, extindere facilă stereo pentru setupuri cu două amplificatoare, editor software actualizat și multe alte îmbunătățiri.

•              Ușor și portabil, head de amplificator de 100 wati cu sunet puternic, gata de show

•              Difuzor de monitorizare de 5 inci integrat pentru exersare fără cabinet extern

•              Abordarea design-ului Logic Tube produce puterea sfidătoare clasică, punch autoritar și prezență clară

•              Cinci caractere unice de amplificator (Clean, Crunch, Lead, Brown, și Acoustic), la care se adaugă variații sonore recente pentru fiecare

•              Cinci secțiuni independente de efecte (Booster, Mod, FX, Delay, și Reverb), cu trei variații selectabile pentru fiecare

•              Pedala FX dedicată pentru wah și pedal bend controlat de picior

•              Software-ul actualizat BOSS Tone Studio pentru personalizarea sunetului dvs. cu peste 60 de efecte BOSS diferite, EQ pe canale global, rutare reglabilă și multe altele

•              Power Amp In pentru preamplificatoare, modelatoare, și multi-efecte

•              Ieșire Stereo Expand pentru conectare cu un alt Katana MkII (doar modelele 100-watt)

•              Opt memorii pentru Setări de Ton pentru stocarea și accesarea tuturor setărilor amplificatorului și efectelor

•              Power Control pentru atingerea tonului puternic al amplificatorului și a răspunsului la volum redus

•              Trei opțiuni Cab Resonance (Vintage, Modern, și Deep), selectabile de pe panou sau din BOSS Tone Studio

•              Emulația microfonului de cabinet pe ieșirile USB și căști/înregistrare, cu trei setări Air Feel disponibile în BOSS Tone Studio

•              Controlerul opțional de picior GA-FC oferă un control complet al amplificatorului, inclusiv selectarea Tone Setting, pornire/oprire efecte, control pedală de expresie și multe altele

•              Conexiuni pentru maxim două comutatoare de picior sau o pedală de expresie plus Input MIDI pentru selectarea Tone Settings și activarea/dezactivarea efectelor cu un controler MIDI de picior

•              Loop efecte, cu operare în serie/paralel selectabilă și nivel reglabil în BOSS Tone Studio

•             Setări Profesionale disponibile pe BOSS Tone Central

Mai Multe Sunete, Mai Multă Versatilitate

Seria de clasă de scenă Katana MkII preia din locul din care a rămas prima generație, bazându-se pe aceleași tonuri de bază și caracteristici care au făcut din serie un astfel de succes mondial. Dacă ați iubit amplificatoarele Katana originale, veți iubi și mai mult Katana MkII. Și dacă sunteți nou în domeniu, pregătiți-vă pentru sunet, senzație și versatilitate care depășesc cu mult clasa de preț.

Cinci Caractere de Amplificatoare, Zece Tonuri în Total

Cele cinci caractere principale ale amplificatorului Katana MkII oferă totul, de la tonuri vintage organice până la sunete moderne cu gain mare, plus o voce dedicată optimizată pentru chitară acustică-electrică. Caracterele au fost acum extinse cu variații sonore recente, oferind o paletă mai largă de opțiuni de ton pentru a vă crea sunetul personal.

Cinci Efecte Simultan

Katana MkII include acum cinci categorii de efecte simultane, ceea ce pune puterea de modelare a tonului unui pedalier masiv chiar în interiorul amplificatorului. Secțiunile Independent Booster, Mod, FX, Delay și Reverb sunt încărcate din fabrică cu trei variații pentru fiecare, oferind 15 efecte gata de utilizat. Conectarea la BOSS Tone Studio vă permite să accesați mult mai profund dacă doriți—să personalizați secțiunile cu peste 60 de tipuri de efecte diferite, să schimbați ordinea cu patru lanțuri diferite și multe altele.

Duceți Sunetul la Maxim de Fiecare Dată Când vă Conectați

Susținută de abordarea Tube Logic a BOSS, Katana MkII oferă caracteristicile de distorsiune ale ieșirii autentice a amplificatoarelor cu tuburi autentice, cu sunetul și senzația devenind mai bogate și mai sensibile în timp ce creșteți volumul. Dar spre deosebire de acel amplificator clasic cu tuburi, variabila Power Control a Katana MkII face ușor să ajungeți la sunetul perfect, fără să fiți dat afară din concert sau din casă. Este suficientă ridicarea volumului general, după cum este necesar, pentru a vă bucura de un sunet inspirat de amplificator puternic oriunde cântați, din dormitor până pe scenă.

Amplificați-vă Echipamentul Extern

Versatilul Katana-Head MkII poate fi, de asemenea, utilizat ca amplificator dedicat pentru un preamplificator, modelator sau unitate multi-efecte preferate. Conectarea la mufa Power Amp In a panoului din spate ocolește preamplificarea și efectele Katana MkII, permițându-vă să ajungeți direct în secțiunea de putere a Tube Logic, completată cu deja disponibilul Power Control. Și cu BOSS Tone Studio, intrarea poate fi ușor optimizată pentru echipamentul dvs., cu un filtru high-pass și gain reglabil.  

Acces printr-o Singură Atingere la Configurațiile Personalizate

Una dintre caracteristicile cele mai puternice ale Katana-Head MkII este capacitatea de a stoca setările favorite ale canalelor și a efectelor amplificatorului în Tone Settings pentru accesare instantanee. După ce ați realizat un sunet prin comenzile panoului, pur și simplu îl salvați în memoria dorită cu o apăsare rapidă a butonului. Sunt disponibile opt Tone Settings (două bănci a câte patru) și le puteți selecta ușor direct de pe panou. Iar pentru operarea fără mâini în concert, doar conectați comutatoarele externe de picior sau controlerul GA-FC.

Conectați și Controlați

Difuzorul Katana-Head suportă conexiunea cu cabinetul vostru preferat de 8 ohmi sau 16 ohmi. Și cu difuzorul de monitorizare încorporat, puteți verifica tonurile și practica oriunde, fără a fi nevoie să conectați cabinetul deloc. Chitariștii avansați vor aprecia intrarea MIDI, ceea ce permite integrarea ușoară cu controlerele MIDI și dispozitivele de comutare.

Stereo Obținut Mai Ușor

O Katana MkII sună minunat, dar să cântați la două simultan este și mai bine. Noua caracteristică Stereo Expand simplifică conectarea a două amplificatoare, fiind nevoie de un singur cablu obișnuit. Puteți controla totul de la masterul Katana MkII, cu efecte stereo-compatibile precum chorus, delay, reverb și altele distribuite pe ambele amplificatoare pentru un câmp sonor amplu și imersiv. Stereo Expand este prezent pe toate modelele Katana MkII 100-watt.

Tonuri Directe Gata de Mixat

Katana-Head oferă ieșiri de linie, USB și căști/înregistrare cu simulare de microfon de cabinet, permițându-vă să trimiteți tonuri de microfon de amplificator gata de mixat la un sistem PA, computer DAW sau căști. Sunetul direct poate fi modelat cu trei setări diferite Air Feel, care sunt accesibile din BOSS Tone Studio. Funcționarea USB cu două canale este acceptată, permițându-vă să generați stereo real cu multe dintre efectele Katana de modulație, EQ, delay și reverb.

Centru de Comandă Compact pentru Concert

Controlerul opțional pentru picior GA-FC este partenerul perfect pentru Katana-Head MkII. Se conectează cu un singur cablu, nu necesită alimentare externă și dispune de un profil subțire și robust, care ocupă un spațiu minim. Cu șase comutatoare de picior, puteți accesa direct Tone Settings și puteți activa/dezactiva independent cele cinci secțiuni de efecte. GA-FC acceptă, de asemenea, comutatoarele externe de picior și pedalele de expresie, cu atribuții implicite care includ tap tempo, selecția băncii, volumul și Pedal FX. O varietate mare de asignări personalizate sunt disponibile prin BOSS Tone Studio, inclusiv controlul pedalei de expresie a până la trei parametri simultan.   

Îmbunătățiri BOSS Tone Studio

BOSS Tone Studio a evoluat împreună cu amplificatoarele Katana MkII. Interfața a fost actualizată cu un aspect nou și o serie de parametri au fost expuși pe ecranul principal pentru un flux de lucru mai rapid. Există, de asemenea, o categorie dedicată Pedal FX, ceea ce facilitează atribuirea efectelor wah și pedal bending unei pedale de expresie conectate. Și dacă sunteți utilizator al primei generații Katana, este posibil să importați patch-urile personalizate și să le folosiți pe toate cu Katana MkII.

Specificații Boss Katana Head Mk II + Cover
CuloareBlack
SetDa
Tip amplificatorAmplificatoare
Putere30 W
Difuzoare1 x 5''
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externDa
Iesire castiDa
Iesire footswitchNu


Produse asemănătoare cu Boss Katana Head Mk II + Cover