NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha NP 12 White Set 1
  • Yamaha NP 12 White Set 1
  • Yamaha NP 12 White Set 1
  • Yamaha NP 12 White Set 1
  • Yamaha NP 12 White Set 1
  • Yamaha NP 12 White Set 1
  • Yamaha NP 12 White Set 1

Yamaha NP 12 White Set 1

NP 12 WH Set
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi
1114.00 lei
Discount
5.00 lei
1109.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 92.42 Lei / lună

Distribuie pe

Set Pian Digital Yamaha NP 12 WH 1

Componente:

Yamaha NP 12 B

Silueta compactă, elegantă a seriei Piaggero NP va atrage cu siguranță toate privirile și va produce o impresie plăcută, de durată. Are design simplificat, practic, având doar câteva butoane și o claviatură la alegere cu 61 sau76 de clape. Aceste instrumente stilizate de dimensiuni reduse sunt capabile să interpreteze chiar din prima zi. Puteți alege finisajul, culorile disponibile sunt alb sau negru, în funcție de preferință și ambianță. 
Încă de la prima notă, Piaggero vă va uimi prin dimensiunea sa compactă și vocile de înaltă calitate, de la tonurile frumoase, bogate eșantionate de la unul dintre cele mai rafinate piane de concert Yamaha, la vocea suavă a pianului electric, dar și a altor voci deosebite cu care este plăcut să interpretezi.
NP-12 are o claviatură “Piano-Style keyboard”, este incredibil de natural și expresiv, putând fi facil de transportat în orice locație.
Cu Piaggero puteți exersa și interpreta mult mai mult—poate prietenii vă vor solicita să interpretați la petreceri! Deoarece are dimensiuni reduse poate fi ușor de transportat cu o singură mână și poate fi alimentat cu baterii, îl puteți lua oriunde doriți și să îl instalați.
Yamaha oferă o gamă de aplicații Digital Piano Controller, Metronome și NoteStar ce pot fi utilizate cu seria Piaggero. Puteți conecta dispozitivul iOS  la terminalul USB TO HOST  de pe instrumentul Piaggero, sau wireless prin UD-BT01 opțional, pentru operare facilă și funcții performante.
dispozitivul iOS nu este inclus.
necesită Lightning Camera Adaptor (se vinde separat)
disponibil doar în anumite zone
Butonul Record oferă înregistrare facilă one-touch a sesiunilor de exersare, performanțelor, sau a compozițiilor originale, astfel le puteți reda și asculta, sau să le partajați cu prietenii și familia.Navigare inteligentă
Produse asemănătoare cu Yamaha NP 12 White Set 1