Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Electro
2 ani

Toba Electronica Roland SPD ONE Electro

Brand: RolandRoland
Seria: SPD ONE Electro
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1029.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Marimi16``
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica
Roland

Cea mai simplă modalitate de a adăuga sunete de tobe electronice interpretărilor tale


Roland SPD::ONE ELECTRO este un nou tip de pad de pecuție digitală, unul care permite oricărui muzician să adauge sunete electronice interpretărilor sale. Conține 22 de sunete iconice, incluzând puternicul kick 808, sunete de tobe premier pline, bătăi din palme clare, sunete electronice cowbell și multe altele, și chiar puteți importa propriile voastre date audio originale în cele 12 bănci de sunete interne. De îndată ce sunteți pregatiți, SPD::ONE ELECTRO, un pad robust dar senzitiv în același timp, poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele iar setările pragurilor de acționare sunt ușor de ajustat și cu controale intuitive. 

Alimentate cu baterii sau curent, portabilele SPD::ONE ELECTRO pot fi folosite pe podea, pe masă, sau montate pe orice suporturi de tobe cu ajutorul adaptorului inclus. Operațiunea este simplă, chiar și pentru acei muzicieni care nu sunt tehnici; doar folosind cele patru butoane de pe panoul de control, se pot modifica sunetul, volumul, balansul și altele. Indiferent dacă sunteți toboșar, percuționist, chitarist, DJ sau solist vocal, SPD::ONE ELECTRO este o modalitate simplă și flexibilă de a expanda paleta de sunete și revigora interpretările voastre.

 

Un pad digital de percuție la care puteți cânta cu bețele, mâinile sau picioarele

Fiecare muzician este unic iar instrumentele voastre trebuie să completeze stilul și creativitatea voastră. SPD::ONE ELECTRO vă permite să cântați în felul în care doriți; la acest pad digital de percuție puteți cânta cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele. Mai mult, puteți ajusta senzitivitatea și setările pragurilor de acționare în câteva secunde, folosind două controale rotative de pe partea laterală a instrumentului. Toboșarii și percuționiștii vor îndrăgi senzația solidă și naturală a reculului, chitariștii pot folosi cu încredere instrumentul pentru ritmuri de patru pe patru și practic orice muzician poate cânta sunete cu mâna fără teama că la finalul reprezentației vor resimți durere la nivelul palmei sau degetelor.

 

Accentuați ritmul de fundal cu o serie de sunete

SPD::ONE ELECTRO conține 22 de sunete iconice, incluzând tobe și percuții ale legendarelor mașini de ritm Roland TR-808 și TR-909 Înăuntru veți găsi kick-uri 808, premiere pline, cinele 808, bătăi din palme și altele. Mai mult, înălțimea notei fiecarui instrument poate fi modificat în timp real cu un singur buton. Puteți chiar adăuga reverb sau delay în câteva secunde cu un alt doilea buton. Cu SPD::ONE ELECTRO susținerea ritmului de fundal nu a fost niciodată mai simplă.
 

Ușor de adăugat oricărui set de instrumente

SPD::ONE ELECTRO este suficient de compact pentru a se potrivi setului actual de instrumente, fără a fi nevoie de a schimba locul celor deja existente. Cu adaptorul de montare inclus, puteți să atașați pad-ul instant la un stativ de cinel, de tom-uri, * sau chiar la un stativ de microfon. Alternativ, SPD::ONE ELECTRO puteți să cântați fără a-l monta la ceva ci pur și simplu așezați-l pe podea, pe masă sau pe orice suprafață solidă. 

 

Portabil și construit pentru turnee

Puteți lua SPD::ONE ELECTRO oriunde doriți, datorită dimensiunii sale compacte și alimentării sale pe baterii. Este suficient de ușor pentru a fi pus într-o geantă sau husă de instrument, și suficient de rezistent la călătorii, mulțumită carcasei de metal. Puteți chiar cânta și produce propriile voastre sunete pe loc cu ajutorul căștilor, și să le includeți în setul vostru din acea seară.
 

Control facil cu ajutorul celor patru butoane

Operarea SPD::ONE ELECTRO este foarte simplă. Nu există sub-meniuri complexe sau butoane de secvențe—doar selectați propriile voastre sunete prin învărtirea selectorului de bănci la una dintre cele 12 poziții, și loviți pad-ul pentru a cânta. Doar cu cele patru butoane de pe panoul de control, tot ce aveți nevoie este la îndemână, inclusiv abilitatea de a personaliza sunetele, de a ajusta volumul general sau balansul nivelurilor pe loc. V
 

Îmbunătățiți-vă reprezentațiile prin importul propriilor sunete

SPD::ONE ELECTRO este pregătit cu sunete iconice, dar uneori aveți nevoie să vă folosiți propriile sunete. Puteți importa prin USB fișiere audio de până la cinci secunde, prin simpla adăugare a fișierelor (drag and drop). Sunetele voastre pot fi modificate ca orice alte sunete interne folosind butoanele de tuning si efecte. Dacă aveți nevoie să folosiți sunete mai mari de cinci secunde, verificați și dedicatul SPD::ONE WAV PAD, care poate suporta până la 4 GB de fișiere WAV.

 

Controler MIDI compact pentru producție muzicală DAW

Mulțumită suportului USB-MIDI incorporat, SPD::ONE ELECTRO poate fi folosit ca și pad controler digital pentru programele DAW. Aceasta aduce o modalitate exclentă de a controla sunete bazate pe programe de calculator și să îmbunătățiți producția cu track-uri MIDI de percuție realistice.

 

-Pad de percuție digitală ușor, compact, ce poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele

-22 de sunete preinstalate, incluzând TR-808, TR-909 și sunete de bătăi din palme

-Importați propriile WAV-uri prin USB intr-una din cele 12 bănci de sunete

-Editați și controlați propriile sunete, ușor, cu ajutorul celor patru butoane

-Alimentat prin baterii (4 x AA) sau adaptor AC

-Ieșire mono principală și ieșire stereo de căști, pentru monitorizare

-Activare prin USB-MIDI pentru a fi folosit ca și controler pad pentru programe de muzică

-Poate fi folosit pe podea sau montat pe un stativ, sau adăugat unor tobe sau unui stativ de microfon cu ajutorul adaptorului inclus

Produse asemănătoare