Roland SPD-20 Pro Octapad

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland SPD-20 Pro Octapad
 • Roland SPD-20 Pro Octapad
 • Roland SPD-20 Pro Octapad
 • Roland SPD-20 Pro Octapad
2.899.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani

Roland SPD-20 Pro Octapad

Toba Electronica Multipad Roland SPD-20 Pro Octapad

LEGENDARUL PAD DE PERCUȚIE, ACTUALIZAT PENTRU INTERPRETĂRILE MODERNE

Lansat în urmă cu peste 20 de ani, SPD-20 este încă prețuit de percuționiștii din întreaga lume pentru versatilitatea sa largă și sunetele autentice de percuție. Echipat cu funcții solicitate de utilizatori și de cele mai noi tehnologii de percuție Roland, OCTAPAD SPD-20 PRO duce performanța la nivelul următor, păstrând în același timp atracția de bază a clasicului SPD-20.

OCTAPAD SPD-20 PRO oferă faimosul aspect cu opt pad-uri, sunete legendare și durabilitate robustă a SPD-20 original, nou îmbunătățit cu o redare mai receptivă, sunete și funcții suplimentare și o interfață cu utilizatorul actualizată. Compact și portabil, OCTAPAD SPD-20 PRO oferă tot ce aveți nevoie pentru a acoperi în mod autentic percuția în toate genurile și setup-urile muzicale, de la trupe mici la ansambluri mari.

 • Setul de sunet SPD-20 original, completat cu sunete de percuție noi pentru o paletă sonică mai largă
 • Include o selecție largă de percuție mondială, cu peste 900 de instrumente din care puteți alege
 • 200 de seturi de percuție personalizabile, inclusiv 100 de preseturi gata de utilizare
 • Opt pad-uri de cauciuc cu amortizare oferă declanșare uniformă și precisă, răspuns dinamic îmbunătățit și izolare excelentă între pad-uri
 • Patru intrări externe cu declanșare dublă și o intrare dedicată de control hi-hat permit conectarea unor pad-uri și pedale suplimentare, inclusiv un kick pad și o pedală de control hi-hat pentru a crea un mini kit de tobe
 • Butoane dedicate pentru ajustarea parametrilor de editare a sunetului în timpul interpretării
 • Ecrane LCD + LED cu lumini de fundal pentru vizibilitate ușoară pe scene întunecate
 • Port de memorie USB pentru backup-ul setărilor și al datelor kitului
 • Disponibil în negru sau alb
 • Proiectat în Japonia

Sunete Clasice SPD-20—și Mult Mai Multe

SPD-20 a fost îmbrățișat de mii de jucători ca instrument principal și se bazează pe setul său de sunet versatil pentru a cânta în fiecare zi. OCTAPAD SPD-20 PRO păstrează fiecare sunet de pe pad-ul de percuție original, oferind în același timp o selecție impresionantă de altele noi din care să alegeți. În plus, EQ, compresie și trei generatoare de efecte la bord—fiecare cu 38 de tipuri de efecte multiple—pot fi aplicate unui singur instrument, lărgind și mai mult posibilitățile sonore.

Editarea Sunetului în Timp Real pentru Spectacole Expresive

OCTAPAD SPD-20 PRO vine cu 100 de seturi presetate cu sunet extraordinar, care sunt gata de utilizare. Dar aveți și capacitatea de a le personaliza pentru a se potrivi perfect stilului dvs. personal și muzicii pe care o cântați. LCD-ul iluminat și butoanele cu acces direct acceptă editarea în timp real a sunetelor instrumentelor pe măsură ce cântați, iar până la patru sunete pot fi suprapuse pe orice pad folosind funcția pad link pentru a crea noi tonuri și texturi captivante. În plus, funcția kit chain vă permite să ordonați seturile pentru a se potrivi cu lista dvs. de seturi, facilitând apelarea exactă a celei de care aveți nevoie în timpul unei sesiuni.

Calitate Roland Legendară

Instrumentele Roland sunt renumite pentru durabilitatea și longevitatea lor, iar acest pad de percuție nu face excepție. Proiectat în Japonia, OCTAPAD SPD-20 PRO de mărimea unei serviete vă oferă toate sunetele de care aveți nevoie într-un instrument de încredere, pregătit pentru drum.

Sunete Autentice din Întreaga Lume

Noile sunete ale OCTAPAD SPD-20 PRO oferă percuționiștilor ceea ce au nevoie pentru a satisface diversele cereri actuale de producție live și producție de studio. Samplate la cea mai înaltă calitate, aceste sunete premium permit percuționistilor să acopere în mod autentic asiatice, africane, latine și multe alte stiluri de muzică mondială. Sunetele tradiționale de tobe sunt, de asemenea, la o atingere, inclusiv tobe acustice de înaltă calitate și cinele dezvoltate inițial pentru modulul de sunet TD-27 V-Drums. În total, peste 900 de instrumente sunt disponibile pentru explorare muzicală.

Extindeți Dincolo de Pad-urile Integrate

Pentru a completa cele opt pad-uri de cauciuc sensibile, OCTAPAD SPD-20 PRO are patru intrări cu declanșare dublă și o intrare dedicată de control hi-hat. Acest lucru vă permite să alcătuiți o configurație de percuție extinsă cu o varietate de pad-uri de declanșare Roland opționale, inclusiv pad-uri V cu mesh head-uri, V-Cymbals și BT-1 Bar Trigger Pad. Și prin conectarea unui kick pad Roland și a unei pedale de comandă hi-hat, puteți transforma OCTAPAD SPD-20 PRO într-un mini kit de tobe de putere, cu o senzație super solidă și sunete continuu de hi-hat deschis/închis.

Specificații Roland SPD-20 Pro Octapad
Marimi-
SetNu
Tip Tobe/PercutiiAlte Instrumente de Percutie


Produse asemănătoare cu Roland SPD-20 Pro Octapad