Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Kick
2 ani

Toba Electronica Roland SPD ONE Kick

Brand: RolandRoland
Seria: SPD ONE Kick
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1029.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Marimi16``
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica
Roland

Cea mai simplă metodă de a adăuga ritmuri de patru pe patru și kick drums la interpretările voastre
 

Roland SPD::ONE KICK este un nou tip de pad de percuție digitală, unul care permite oricărui muzician să adauge sunete autentice de kick drum și percuție interpretărilor sale. Conține 22 de sunete realistice, incluzând kick drum, stomp box, shakere, cowbell și multe altele, și chiar puteți importa propriile voastre date audio originale în cele 12 bănci de sunete interne. De îndată ce sunteți pregatiți, SPD::ONE ELECTRO, un pad robust dar senzitiv în același timp, poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele iar setările pragurilor de acționare sunt ușor de ajustat și cu controale intuitive. 

Alimentate cu baterii sau curent, portabilul SPD::ONE KICK poate fi folosit pe podea, pe masă, sau montate pe orice suporturi de tobe cu ajutorul adaptorului inclus. Operațiunea este simplă, chiar și pentru acei muzicieni care nu sunt tehnici; doar folosind cele patru butoane de pe panoul de control, se pot modifica sunetul, volumul, balansul și altele. Indiferent dacă sunteți toboșar, percuționist, chitarist, DJ sau solist vocal, SPD::ONE KICK este o modalitate simplă și flexibilă de a expanda paleta de sunete și revigora interpretările voastre.
 

Un pad digital de percuție care poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele

Fiecare muzician este unic iar instrumentele voastre trebuie să se completeze cu stilul și creativitatea voastră. SPD::ONE KICK vă permite să cântați în felul în care doriți; acest pad digital de percuție poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele. Mai mult, puteți ajusta senzitivitatea și setările pragurilor de acționare în câteva secunde, folosind două controlale rotative de pe partea laterală a instrumentului. Toboșarii și percuționiștii vor îndrăgi senzația solidă și naturală a reculului, chitariștii pot folosi cu încredere instrumentul pentru ritmuri de patru pe patru și practic orice muzician poate cânta sunete cu mâna fără teama că la finalul reprezentației vor resimți durere la nivelul palmei sau degetelor.
 

Sunete de Kick și Stomp Box special selectate pentru a fi cântate cu piciorul

SPD::ONE KICK conține 22 sunete interne, incluzând o varietate de sunete kick drums și stomp box, făcând acest pad din seria SPD::ONE, ideal pentur a fi cântat cu piciorul. Adăugarea de paternuri patru pe patru la solourile de chitară sau interpretărilor la cajon, nu a fost niciodată mai simplă. Mulțumită unei varietăți de sunete preinstalate și a ajustarilor instante a tonurilor cu a două butoane, puteți schimba sunetul înter cântece sau pe măsură ce setul vostru progresează. Nu este limitat la interpretările solistice ci dimpotrivă, orice muzician, incluzân toboșarii și DJ-ii, pot accesa instant sunete kick cu SPD::ONE KICK.
 

Ușor de adăugat oricărui set de instrumente

SPD::ONE KICK este suficient de compact pentru a se potrivi setului actual de instrumente, fără a fi nevoie de a schimba locul celor deja existente. Cu adaptorul de montare inclus, puteți să atașați pad-ul instant la un stativ de cinel, de tom-uri, * sau chiar la un stativ de microfon. Alternativ, SPD::ONE KICK poate fi cântat fără a se monta la ceva ci pur și simplu așezați-l pe podea, pe masă sau pe orice suprafață solidă. 

 

Portabil și construit pentru ieșiri

Puteți lua SPD::ONE KICK oriunde doriți, mulțumită dimensiunii sale compacte și alimentării pe baterii. Este suficient de ușor pentru a fi pus într-o geantă sau husă de instrument, și suficient de rezistent la călătorii, mulțumită carcasei de metal. Puteți chiar cânta și produce propriile voastre sunete pe loc cu ajutorul căștilor, și să le includeți în setul vostru din acea seară.

 

Control facil cu ajutorul celor patru butoane

Operarea SPD::ONE KICK este foarte simplă. Nu există sub-meniuri complexe sau butoane de secvențe—doar selectați propriile voastre sunete prin învărtirea selectorului de bănci la una dintre cele 12 poziții, și loviți pad-ul pentru a cânta. Doar cu cele patru butoane de pe panoul de control, tot ce aveși nevoie este la îndemână, inclusiv abilitatea de a personaliza sunetele, de a ajusta volumul general sau balansul nivelurilor pe loc.
 

Îmbunătățiți-vă reprezentațiile prin importul sunetelor proprii

SPD::ONE KICK este pregătit cu sunete excelente, dar uneori aveți nevoie să vă folosiți propriile sunete. Puteți importa prin USB fișiere audio de până la cinci secunde, prin simpla adăugare a fișierelor (drag and drop). Sunetele voastre pot fi modificate ca orice alte sunete interne folosind butoanele de tuning si efecte. Dacă aveți nevoie să folosiți sunete mai mari de cinci secunde, verificați și dedicatul SPD::ONE WAV PAD, care poate suporta până la 4 GB de fișiere WAV.
 

Controler MIDI compact pentru producție muzicală DAW

Mulțumită suportului USB-MIDI incorporat, SPD::ONE KICK poate fi folosit ca și pad controler digital pentru programele DAW. Aceasta aduce o modalitate exclentă de a controla sunete bazate pe programe de calculator și să îmbunătățiți producția cu sunete realistice canale MIDI de percuție.
 

 

-Pad de percuție digitală ușor, compact, ce poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele
-22 sunete preinstalate, incluzând kick drum autentice și sunete de percuție
-Importați propriile WAV-uri prin USB intr-una din cele 12 bănci de sunete
-Editați și controlați propriile sunete, uțor, cu ajutorul celor patru butoane
-Alimentat prin baterii (4 x AA) sau curent
-Ieșire mono principală și ieșire stereo de căști, pentur monitorizare
-Activare prin USB-MIDI pentru a fi folosit ca și controler pad pentru programe de muzică
-Poate fi folosit pe podea sau montat pe un stativ, sau adăugat unui unor tobe sau unui stativ de microfon cu ajutorul adaptorului inclus
 

Produse asemănătoare