Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
  • Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad
2 ani

Toba Electronica Roland SPD ONE Wav Pad

Brand: RolandRoland
Seria: SPD ONE Wav Pad
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1275.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Marimi16``
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica
Roland

Sunetele voastre, negative și Click-Tracks—acum în palma voastră
 

Roland SPD::ONE WAV PAD este un nou tip de pad de pecuție digitală, unul care permite oricărui muzician să adauge sunete electronice interpretărilor sale. Importarea de fișiere audio este la fel de simplă ca și conectarea SPD::ONE WAV PAD la PC sau Mac și trăgând fișierele voastre WAV pe drive-ul care apare. Indiferent dacă aveți nevoie de negative complete sau doar de sample-uri one-shot, sunetele voastre pot fi încărcate și cântate în câteva secunde. De îndată ce sunteți pregatiți, pad-ul robust dar senzitiv în același timp, poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele iar setările pragurilor de acționare sunt ușor de ajustat și cu controale intuitive. 

Alimentat cu baterii sau curent, portabilul SPD::ONE WAV PAD poate fi folosit pe podea, pe masă, sau montat pe orice suporturi de tobe cu ajutorul adaptorului inclus. Operațiunea este simplă, chiar și pentru acei muzicieni care nu sunt tehnici; doar folosind cele patru butoane de pe panoul de control, se pot modifica sunetul, volumul, balansul și altele. Indiferent dacă sunteți toboșar, percuționist, chitarist, DJ sau solist vocal, SPD::ONE WAV PAD este o modalitate simplă și flexibilă de a expanda paleta de sunete și revigora interpretările voastre.

 

Un pad digital de percuție care poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele

Fiecare muzician este unic iar instrumentele voastre trebuie să completeze stilul și creativitatea voastră. SPD::ONE WAV PAD vă permite să cântați în felul în care doriți; acest pad digital de percuție poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele. Mai mult, puteți ajusta senzitivitatea și setările pragurilor de acționare în câteva secunde, folosind două controlale rotative de pe partea laterală a instrumentului. Toboșarii și percuționiștii vor îndrăgi senzația solidă și naturală a reculului, chitariștii pot folosi cu încredere instrumentul pentru ritmuri de patru pe patru și practic orice muzician poate cânta sunete cu mâna fără teama că la finalul reprezentației vor resimți durere la nivelul palmei sau degetelor.
 

Importați piese întregi, negative și click tracks

SPD::ONE WAV PAD poate importa și reda fișiere audio WAV. * De la negative la samples individuale precum fraze vocale, sunete de tobe și secvențe muzicale, dacă le putețiînregistra, le puteți încărca in SPD::ONE WAV PAD și să le cântați. Importarea fișierelor audio este foarte simplă: doar conectați instrumentul la PC sau Mac prin USB iar apoi trageți fișierele voastre. Sample-urile pot fi acționate prin diferite modalități, folosind o mulțime de opțiuni de redare, precum polifonic, monofonic sau alternativ. Cu SPD::ONE WAV PAD, redarea propriilor voastre sunete nu a fost nicodată mai ușoară.
 

Redați click-track simultan—și In Sync—și negative audio

Cu redarea negativelor se aduce orice spectacol mic, la nivelul unei producții de studio. Iar cu SPD::ONE WAV PAD orice puteți înregistra în studioul vostru, puteți aduce live, pe scenă. Dar pentru a sta sincronizați cu negativul, veți avea nevoie de un click track, iar SPD::ONE WAV PAD vă poate ajuta. Click track-urile importate pe care le-ați creat in DAW-ul vostru să vă acompaniați negativul, va cânta simultan. Iar aici este aspectul inteligent—în timp ce negativul poate fi auzit prin ieșirea principală și cea de căști, click-ul este automat rutat către căști, doar pentru monitorizarea scenei. Pe măsură ce cântați, balansul volumului între negativ și click track, poate fi ajustat folosind butonul de Balance Mix. Ieșirea de căști este concepută pentru a produce un sunet amplu de monitorizare, asigurând audiția sunetului chiar și pe o scenă zgomotoasă.
 

Suprapuneți fișiere audio și personalizați-vă sunetele

În timp ce SPD::ONE WAV PAD este simplu de folosit, poate de asemenea să suporte setupuri creative serioase. Până la trei fișiere audio pot fi suprapuse împreună, astfel că o singură lovire poate produce trei sunete deodată. Imaginați-vă auzind un sunet de kick de 808 profund împreună cu o bătaie din palme și o frază vocală—acesta funție unică de suprapunere are posibilități infinite. Puteți chiar acționa sunete diferite prin a cânta diferite velocități. De exemplu, când cântați sunete de hi-hats, puteți acționa un closed hi-hat atunci când loviți mai tare. SPD::ONE WAV PAD înlesnește punerea în scenă cu o versatilitate surprinzătoare
 

Ușor de adăugat oricărui set de instrumente

SPD::ONE WAV PAD este suficient de compact pentru a se potrivi setului actual de instrumente, fără a fi nevoie de a schimba locul celor deja existente. Cu adaptorul de montare inclus, puteți să atașați pad-ul instant la un stativ de cinel, de tom-uri, * sau chiar la un stativ de microfon. Alternativ, SPD::ONE WAV PAD poate fi cântat fără a-l monta la ceva ci pur și simplu așezați-l pe podea, pe masă sau pe orice suprafață solidă. 
 

Portabil și construit pentru turnee

Puteți lua SPD::ONE WAV PAD oriunde doriți, mulțumită dimensiunii sale compacte și alimentării pe baterii. Este suficient de ușor pentru a fi pus într-o geantă sau husă de instrument, și suficient de rezistent la călătorii, mulțumită carcasei de metal. Puteți chiar cânta și produce propriile voastre sunete pe loc cu ajutorul căștilor, și să le includeți în setul vostru din acea seară.
 

Control facil cu ajutorul celor patru butoane

Operarea SPD::ONE WAV PAD este foarte simplă. Nu există sub-meniuri complexe sau butoane de secvențe—doar selectați propriile voastre sunete prin învărtirea selectorului de bănci la una dintre cele 12 poziții, și loviți pad-ul pentru a cânta. Doar cu cele patru butoane de pe panoul de control, tot ce aveși nevoie este la îndemână, inclusiv abilitatea de a personaliza sunetele, de a ajusta volumul general sau balansul nivelurilor pe loc.
 

Controler MIDI compact pentru producție muzicală DAW

Mulțumită suportului USB-MIDI incorporat, SPD::ONE WAV PAD poate fi folosit ca și pad controler digital pentru programele DAW. Aceasta aduce o modalitate exclentă de a controla sunete bazate pe programe de calculator și să îmbunătățiți producția cu track-uri MIDI de percuție realistice
 

-Pad de percuție digitală ușor, compact, ce poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele
-Importați propriul vostru WAV original prin conectarea la calculator prin USB și adăugați fisierele prin drag and drop.
-Drive intern de 4 GB care poate stoca până la 360 de minute de fișiere audio stereo
-Editați și controlați propriile sunete, ușor, cu ajutorul celor patru butoane
-Alimentat prin baterii (4 x AA) sau adaptor AC.
-Ieșire mono principală și ieșire stereo de căști, pentru monitorizare
-Activare prin USB-MIDI pentru a fi folosit ca și controler pad pentru programe de muzică
-Poate fi folosit pe podea sau montat pe un stativ, sau adăugat unui unor tobe sau unui stativ de microfon cu ajutorul adaptorului inclus
 

Produse asemănătoare