Boss Gigcaster 5

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Gigcaster 5
  • Boss Gigcaster 5
  • Boss Gigcaster 5
  • Boss Gigcaster 5
  • Boss Gigcaster 5
2.097.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Boss Gigcaster 5

Audio Streaming Mixer Boss Gigcaster 5

Hub Audio All-in-One pentru Muzicieni care Transmit Online

Gigcaster 5 este un puternic centru de comandă audio all-in-one, creat special pentru muzicienii care transmit live și creează conținut audio și video. Oferă o serie de funcții avansate într-o interfață desktop care economisește spațiu, inclusiv conectivitate audio premium și operare live prin comenzi practice și un ecran tactil color vivid.

Conectați o chitară sau un bas și cântați cu amplificatoare și efecte GT de vârf. Conectați microfoane și modelați vocile cu procesare de studio din seria VE. Și aduceți un alt instrument folosind intrarea de linie stereo. Puteți mixa un total de cinci surse în timp ce transmiteți online, inclusiv muzică de fundal și sunet de la un invitat sau elev la distanță. Adăugând funcții personalizabile, suport pentru control extern și multe altele, Gigcaster 5 este un partener esențial pentru interpreții de muzică, profesori online, podcasterii și oricine creează medii axate pe muzică.

Soluție de interfață USB all-in-one concepută pentru muzicieni online, educatori muzicali, podcasteri și creatori de conținut axați pe muzică

Funcții avansate audio și control într-o amprentă care economisește spațiu

Calitate premium a sunetului cu procesare în floating point pe 32 de biți și frecvență de samplare de 48 kHz

Mixer audio cu cinci canale și numeroase instrumente de modelare a sunetului

Intrare de înaltă impedanță pentru conectarea directă a unei chitare sau bas

Două mufe XLR pentru microfoane și intrare de linie stereo pentru instrumente electronice

Intrările pentru microfon au alimentare phantom și preamplificatoare de înaltă calitate, cu zgomot redus și o interval larg de gain (+70 dB)

Amplificatoare și efecte BOSS de calitate emblematică derivate de la GT-1000

Efecte pentru voce dedicate, armonie și funcții de transformare a vocii derivate de la procesoarele vocale VE

Bibliotecile presetate gata de utilizare oferă o procesare optimizată a sunetului pentru chitară, bas, cântare și vorbire

Canale stereo dedicate pentru invitații online și sunetul dispozitivului mobil transmis prin Bluetooth® sau o conexiune prin cablu

Ecran tactil color de 4,3 inch pentru control intuitiv

Fadere independente și butoane de mute pentru cele cinci canale de intrare audio și ieșire master

Pad-uri de efecte virtuale pentru control personalizabil al efectelor live

Funcție Talkback pentru comunicare separată între prezentatori

Funcția de ducking reduce automat volumul muzicii de fundal în timp ce vorbiți

Două ieșiri pentru căști cu EQ-uri dedicate

Ieșirea Headphones 1 acceptă un microfon pentru căști sau microfon inline

De asemenea, funcționează ca o interfață audio USB 16x12 pentru înregistrarea multi-track în software-ul de producție muzicală

Funcționează cu alimentare cu magistrala USB* sau adaptorul AC inclus

Acceptă operarea fără mâini prin comutatoare opționale BOSS, pedale de expresie și un pedalier GA-FC/GA-FC EX

Aplicația Gigcaster 5 dedicată pentru editarea parametrilor, copierea de rezervă și conversia fișierelor audio

*Cerință minimă pentru alimentarea magistralei USB: 5 V/3 A.

Pentru o performanță optimă, fiți la zi cu software-ul de sistem actual Gigcaster 5 și Gigcaster 8 App

Sunete Ucigătoare de Chitară și Bas, Nu Este Nevoie de Echipament Extern

Cu Gigcaster 5, puteți transmite online și improviza cu tonuri impresionante de chitară și bas fără a fi nevoie de procesare externă. Doar conectați-l la mufa de pe panoul frontal și începeți să vă utilizați cu amplificatoare și efecte premium portate de la GT-1000 de top. Patch-urile prestabilite versatile oferă 100 de sunete gata de redat, în timp ce 200 de locații de utilizator sunt disponibile pentru stocarea modificărilor parametrilor și a setărilor personalizate. Un tuner încorporat este întotdeauna la îndemână, un instrument vital pentru fiecare sesiune. Și cu suport extins de control prin comutatoare cu picior, pedale de expresie și GA-FC sau GA-FC EX, puteți opera echipamentul fără mâini în timp ce cântați.

Cântați cu Microfoane și Alte Instrumente

Gigcaster 5 are intrări pentru echipament suplimentar și pentru a cânta împreună cu alți muzicieni. Accesați sunete de microfon XLR de calitate transmisie cu preamplificatoare cu zgomot redus, gamă dinamică largă și suport pentru alimentare phantom. Și utilizați intrarea de linie stereo pentru un instrument, cum ar fi o claviatură sau o mașină de ritmuri. Efectele vocale dedicate din populara serie VE vă permit să cântați cu efecte precum compresie, corectare a tonalității, delay și reverb și puteți chiar să formați armonii care urmează automat o gamă setată. Efectele sunt, de asemenea, disponibile pentru vorbire, inclusiv efecte de transformare distractive care schimbă sunetul vocii, împreună cu efecte de consolă pentru a îmbunătăți sunetele surselor conectate.

Mixare Audio Multi-Canal Profesională

Gigcaster 5 pune la îndemână o gamă largă de funcții puternice de mixare și rutare audio. Alături de cele trei canale de intrare analogice, există canale stereo dedicate pentru audio Bluetooth® și USB, iar fiecare canal de mixer include o varietate de opțiuni de modelare a sunetului pentru mixarea profesională din mers. Gigcaster 5 poate comunica, de asemenea, cu mai multe canale audio de computer prin USB, oferind multă flexibilitate pentru diferite aplicații de streaming și lucrul cu invitații online, melodii DAW, sunet pentru jocuri și multe altele.

Putere de Streaming Compactă

Compactul Gigcaster 5 oferă o serie de instrumente creative în timp real, în timp ce ocupă spațiu minim pe desktop. Puteți reda muzică de pe un dispozitiv mobil prin Bluetooth® și aveți o funcție de ducking pentru a reduce automat volumul pe măsură ce vorbiți. Când este conectat la aplicația Gigcaster 5, este posibil să declanșați melodii tematice, efecte sonore, sample loops și piese de fundal cu apăsări pe ecran în timp ce transmiteți online. Opt pad-uri și opt pad-uri oferă un total de 64 de sunete la cerere, pe care le puteți configura și organiza cu ușurință în biblioteci în cadrul aplicației.

Grab-and-Go Control

Cu ecranul tactil color și comenzile intuitive ale panoului, puteți configura și opera cu ușurință Gigcaster 5 folosind nimic altceva decât hardware-ul. Mixați sursele cu faderele și butoanele de dezactivare a sunetului, vizualizați nivelurile semnalului pe ecran, accesați și editați rapid efectele și aplicați suprimarea zgomotului, eliminarea zgomotului și alte instrumente pentru un sunet rafinat. Puteți merge și mai departe cu aplicația Gigcaster 5, modificând diferiți parametri de pe ecranul computerului în timp ce lucrați.

Personalizați-vă Fluxul de Lucru

Gigcaster 5 oferă caracteristici configurabile pentru a se potrivi oricărui stil de streaming. Opt pad-uri de efecte pe ecran — configurate în opt bănci — vă oferă 64 de surse de comandă pentru schimbări rapide de sunet de pe ecranul tactil. Fiecărui pad îi pot fi alocate până la patru comenzi de efecte, inclusiv selecția preseturilor, bypass și multe altele. De asemenea, este posibil să controlați atribuirea pad-urilor prin comutatoare externe pentru acces fără mâini. MIDI prin USB este, de asemenea, acceptat, oferind control avansat al aplicațiilor de muzică, video și streaming care răspund la comenzile MIDI.

Partener Profesional de Înregistrare

Gigcaster 5 funcționează ca o interfață audio USB 16x12 de înaltă calitate pentru înregistrarea transmisiilor și a producțiilor complete de melodii într-un DAW. Capturați un mix stereo live în software-ul dvs. de streaming pentru arhivare și distribuire. Sau utilizați Gigcaster 5 și efectele sale fără latență ca front-end cu mai multe canale pentru înregistrarea melodiilor și crearea melodiilor în software-ul dvs. preferat de producție muzicală.

Specificații Boss Gigcaster 5
Fader Cu Motor-
Iesire DigitalaDa
Interfata MidiDa
Intrare DigitalaDa
Intrare linieDa
Intrare microfonDa
Produse asemănătoare Boss Gigcaster 5