Boss Gigcaster 8

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Gigcaster 8
  • Boss Gigcaster 8
  • Boss Gigcaster 8
  • Boss Gigcaster 8
  • Boss Gigcaster 8
  • Boss Gigcaster 8
2.999.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Boss Gigcaster 8

Audio Streaming Mixer Boss Gigcaster 8

Hub Audio All-in-One pentru Muzicieni care Transmit Online

Gigcaster 8 este un puternic centru de comandă audio all-in-one, creat special pentru muzicienii care transmit live și creează conținut audio și video. Oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru un sunet profesional într-o singură interfață de desktop, împreună cu control live cu acces rapid prin fadere, butoane, opt pad-uri atribuibile și un ecran tactil color vivid.

Conectați o chitară sau un bas și cântați cu amplificatoare și efecte GT de vârf. Conectați microfoane și procesați vocile cu procesare de studio din seria VE. Sau aduceți o claviatură sau o mașină de ritmuri folosind intrările de linie. Puteți mixa un total de opt surse în timp ce redați în flux, inclusiv muzică de fundal și sunet de la un oaspete sau student la distanță. Adăugând suport pentru control extern, înregistrare pe medii microSD și multe altele, Gigcaster 8 este un partener esențial pentru interpreții de muzică, educatorii online, podcasterii și oricine creează medii axate pe muzică.

Soluție de interfață USB all-in-one concepută pentru muzicieni online, educatori muzicali, podcasteri și creatori de conținut axați pe muzică

Calitate premium a sunetului cu procesare în floating point pe 32 de biți și frecvență de samplare de 48 kHz

Mixer audio cu opt canale și numeroase instrumente de modelare a sunetului

Intrare de înaltă impedanță pentru conectarea directă a unei chitare sau bas

Patru mufe combo XLR/TRS pentru microfoane și instrumente electronice

Intrările pentru microfon au alimentare phantom și preamplificatoare de înaltă calitate, cu zgomot redus și o interval larg de gain (+70 dB)

Amplificatoare și efecte BOSS de calitate emblematică derivate de la GT-1000

Efecte pentru voce dedicate, armonie și funcții de transformare a vocii derivate de la procesoarele vocale VE

Bibliotecile presetate gata de utilizare oferă o procesare optimizată a sunetului pentru chitară, bas, cântare și vorbire

Canale stereo dedicate pentru invitații online și sunetul dispozitivului mobil transmis prin Bluetooth® sau o conexiune prin cablu

Ecran tactil color de 4,3 inch pentru control intuitiv

Fadere independente și butoane de mute pentru cele opt canale de intrare audio și ieșire master

Opt pad-uri personalizabile pentru redarea audio și controlul efectelor în timp real (două moduri cu opt bănci selectabile în fiecare)

Funcție Talkback pentru comunicare separată între prezentatori

Funcția de ducking reduce automat volumul muzicii de fundal în timp ce vorbiți

Microfon stereo încorporat și patru ieșiri pentru căști cu EQ-uri dedicate

Ieșirea pentru căști de pe panoul frontal acceptă un microfon pentru căști sau microfon inline

De asemenea, funcționează ca o interfață audio USB 20x14 pentru înregistrarea multitrack în software-ul de producție muzicală

Înregistrați audio stereo live sau multitrack (32 biți/48 kHz) pe un card microSD opțional

Funcționează cu alimentare cu magistrala USB* sau adaptorul AC inclus

Acceptă operarea fără mâini prin comutatoare opționale BOSS, pedale de expresie și un pedalier GA-FC/GA-FC EX

Aplicația Gigcaster 8 dedicată pentru editarea parametrilor, copierea de rezervă și conversia fișierelor audio

*Cerință minimă pentru alimentarea magistralei USB: 5 V/3 A.

Sunete Ucigătoare de Chitară și Bbas, Nu Este Nevoie de Echipament Extern

Cu Gigcaster 8, puteți transmite online și improviza cu tonuri impresionante de chitară și bas fără a fi nevoie de procesare externă. Doar conectați-l la mufa de pe panoul frontal și începeți să vă utilizați cu amplificatoare și efecte premium portate de la GT-1000 de top. Patch-urile prestabilite versatile oferă 100 de sunete gata de redat, în timp ce 200 de locații de utilizator sunt disponibile pentru stocarea modificărilor parametrilor și a setărilor personalizate. Un tuner încorporat este întotdeauna la îndemână, un instrument vital pentru fiecare sesiune. Și cu suport extins de control prin comutatoare cu picior, pedale de expresie și GA-FC sau GA-FC EX, puteți opera echipamentul fără mâini în timp ce cântați.

Conectați Microfoane și Instrumente

Gigcaster 8 are patru intrări combo XLR/TRS pentru echipament suplimentar și pentru a cânta împreună cu alți muzicieni. Accesați sunete de microfon XLR de calitate transmisie cu preamplificatoare cu zgomot redus, gamă dinamică largă și suport pentru alimentare phantom. Sau utilizați mufele de 1/4 inch pentru orice instrument muzical electronic. Efectele vocale dedicate din populara serie VE vă permit să cântați cu efecte precum compresie, corectare a tonalității, delay și reverb și puteți chiar să formați armonii care urmează automat o gamă setată. Efectele sunt, de asemenea, disponibile pentru vorbire, inclusiv efecte de transformare distractive care schimbă sunetul vocii, împreună cu efecte de consolă pentru a îmbunătăți sunetele surselor conectate.

Mixare Audio Multi-Canal Profesională

Gigcaster 8 pune la îndemână o gamă largă de funcții puternice de mixare și rutare audio. Alături de cele patru canale de intrare principale, există canale stereo dedicate pentru pad-urile de sunet, intrare analogică auxiliară, Bluetooth® integrat și USB. Fiecare canal de mixer include diverse opțiuni de modelare a sunetului pentru mixare profesională din mers. Gigcaster 8 poate comunica, de asemenea, cu mai multe canale audio de computer prin USB, oferind multă flexibilitate pentru diferite aplicații de streaming și lucrul cu invitații online, melodii DAW, sunet pentru jocuri și multe altele.

Implicarea Maximă a Fanilor

Pe lângă conectivitatea sa versatilă și sunetul excelent, Gigcaster 8 oferă multe instrumente pentru a vă menține transmisiile online pline de conținut captivant. Redați muzică de pe un dispozitiv mobil prin Bluetooth® sau o conexiune prin cablu și utilizați funcția de ducking pentru a reduce automat volumul pe măsură ce vorbiți. Opt pad-uri de sunet sunt, de asemenea, disponibile pentru declanșarea melodiilor tematice, efecte sonore, bucle de sample-uri și piese de fundal, configurate în opt bănci de pad-uri pentru un total de 64 de sunete la cerere. Sunt incluse sample-uri preîncărcate din fabrică și vă puteți configura propriile biblioteci personalizate folosind aplicația Gigcaster 8.

Control Grab-and-Go

Cu ecranul tactil color și comenzile intuitive ale panoului, puteți configura și opera cu ușurință Gigcaster 8 folosind nimic altceva decât hardware-ul. Mixați sursele cu faderele și butoanele de dezactivare a sunetului, vizualizați nivelurile semnalului pe ecran, accesați și editați rapid efectele și aplicați suprimarea zgomotului, eliminarea zgomotului și alte instrumente pentru un sunet rafinat. Puteți merge și mai departe cu aplicația Gigcaster 8, modificând diferiți parametri de pe ecranul computerului în timp ce lucrați.

Personalizați-vă Fluxul de Lucru

Gigcaster 8 oferă caracteristici configurabile pentru a se potrivi oricărui stil de streaming. Pad-urile de sunet trec în modul de efect prin atingerea unui buton, oferindu-vă 64 de surse de comandă pentru schimbări rapide de sunet în timp ce cântați. Fiecărui pad îi pot fi alocate până la patru comenzi de efecte, inclusiv selecția preseturilor, bypass și multe altele. De asemenea, este posibil să controlați atribuirea pad-urilor prin comutatoare externe pentru acces fără mâini. MIDI prin USB este, de asemenea, acceptat, oferind control avansat al aplicațiilor de muzică, video și streaming care răspund la comenzile MIDI.

Înregistrare integrată și pe Computer

Oferind o calitate audio pe 32 de biți/48 kHz, Gigcaster 8 este o putere de înregistrare pentru captarea fluxurilor live, arhivarea improvizaților sau crearea de producții complete de melodii. Înregistrarea WAV integrată este acceptată prin medii microSD opționale și puteți alege să captați ieșirea mixului stereo sau o interpretare multi-canal fie pre-sau post-fader. Controlați înregistrarea/redarea cu butoanele de panou dedicate și utilizați funcția convenabilă de marcare pentru a marca punctele și pentru a accelera editarea în post-producție. Gigcaster 8 este, de asemenea, o interfață USB 20x14, oferind o interfață profesională pentru software-ul dvs. de producție muzical preferat.

Specificații Boss Gigcaster 8
Fader Cu MotorNu
Iesire DigitalaDa
Interfata MidiDa
Intrare DigitalaDa
Intrare linieDa
Intrare microfonDa
Produse asemănătoare cu Boss Gigcaster 8