Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red

Eurolite
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red
  • Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red
119.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Lichid Baloane Eurolite 51705222
  • Lichid cu bule de săpun gata de utilizare
  • Pentru crearea de bule normale sub iluminare standard

Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red

Lichid Baloane Eurolite 51705222

Lichidul Baloane Eurolite 51705222 este alegerea perfectă pentru orice eveniment plin de distracție și energie! Acest lichid cu bule de săpun gata de utilizare este ideal pentru creearea de bule normale sub iluminare standard.

Când sunt iluminate cu lumina UV, bulele vor căpăta o strălucire specială, transformând atmosfera într-un spectacol de lumină și culoare. Cu acest lichid, veți obține efectul wow de care aveți nevoie pentru a impresiona invitații la evenimente.

Produsul este fabricat în Germania, ceea ce asigură calitatea și fiabilitatea acestuia. Formula sa specială și adaptată permite utilizarea lichidului în diferite zone de aplicare, cum ar fi:

Dacă doriți să transformați o simplă petrecere într-un eveniment memorabil, bucătați-vă de lichidul Baloane Eurolite 51705222! Bulele de săpun vor crea o atmosferă vibrantă și plină de bucurie pentru toți invitații.

Creați un spectacol de neuitat pe pistă de dans cu ajutorul bulelor de săpun luminoase. Lumina UV va surprinde și va amplifica efectul bulelor, mărim strălucirea și va crea o experiență de dans unică pentru toți cei prezenți.

Bulele de săpun vor adăuga o notă magică oricărui spectacol scenic. Cu lichidul Baloane Eurolite 51705222, efectele vizuale vor fi dublate, oferind publicului o experiență de neuitat.

  • Sala de petreceri:
  • Cluburi/scoala de dans:
  • Scena:

Alegeți lichidul Baloane Eurolite 51705222 pentru a vă bucura de cele mai bune efecte de bule de săpun la evenimentele dvs.! Calitate, strălucire și distracție garantată!

Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red

Specificații Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red
Tip LichidBubble


Produse asemănătoare cu Eurolite UV Bubble Fluid 5l Red