1 5 5 5
Pedala efect chitara Boss RV 6

Pedala efect chitara Boss RV 6

RV 6
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
673.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 56.08 Lei / lună


Distribuie pe

BOSS RV-6 REVERB
Inspirație nelimitată într-o pedală gata de utilizat
Îmbinând sunete de înaltă calitate și versatilitate, RV-6 aduce efectul reverb la un nou nivel. Mergând dincolo de capacitățiile generațiilor anterioare, acest stomp performant este prevăzut cu cele mai noi tehnologii și legendarul BOSS know-how pentru ca dvs. să obțineți ușor și rapid tonuri reverb splendide. De la efecte room reverb subtile și efecte energice, la reverb lung și evocator, RV-6 creează tonuri care vă vor inspira la nesfârșit.
  • Pedală reverb compactă și versatilă, oferă sunete bogate
  • Accesați rapid tonurile sofisticate și de calitate înaltă prin controale simple
  • Algoritme de nivel studio nou dezvoltate, prevăzute cu cele mai noi tehnologii BOSS
  • Cele opt moduri de sunet oferă o gamă largă de efecte reverb gata de utilizat
  • Modurile Shimmer, Dynamic și Delay+Reverb oferă sunete intense și bogate iubite de chitariștii moderni
  • Intrare pentru o pedală de expresie folosită pentru controlarea nivelului de reverb
  • Operare mono sau stereo
Efecte de reverb nemaipomenite
Prevăzut cu cel mai nou BOSS DSP și algoritme actualizate, RV-6 vă oferă opt efecte de reverb nemaipomenite într-o singură pedală compactă. Adăugați profunzime sunetului prin efectele standard, precum Room, Hall și Plate, obțineți sunete bogate prin setarea Modulate sau sunete tip vintage prin Spring reverb. Modul Dynamic reglează profunzimea efectului în funcție de interpretarea dvs., oferindu-vă un reverb captivant care nu degradează tonul, în timp ce modurile Shimmer și Reverb+Delay oferă sunete pe care chitariștii moderni le vor adora.
Sunete splendide la îndemână
Cu RV-6 este ușoară și rapidă obținerea efectelor de reverb de calitate ridicată - trebuie doar să selectați un mod de sunet, să reglați butoanele după preferință și să cântați la chitară. În timp ce operarea pedalei este ușoară, sunetele oferite de ea sunt bogate și sofisticate. Fiecare mod de sunet include o gamă largă de setări detaliate ale efectului reverb. Modurile de sunet sunt dedicate și reglate special pentru chitări, ele reprezentând cooperarea inginerilor BOSS, a chitariștilor profesioniși și a inginerilor de sunet. Chiar și atunci când reglați modul selectat prin butoanele Time și Tone, sunt reglați simultan mulți parametri pentru a crea tonul ideal.
Ton analogic dry și I/O versatil
Deși efectele oferite de pedala RV-6 sunt digitale, nu trebuie să vă îngrijorați, tonul direct al chitarei rămâne analogic fiindcă efectul se amestecă cu acesta. Jack-urile tip auto-switching (comutare automată) vă permit să conectați la RV-6 orice tip de pedal-chain care suportă operare mono, mono-to-stereo și stereo-to-stereo. Contectând pedala RV-6 la B input, veți obține sunete 100% wet, potrivite pentru configurații mai complexe care operează chain-uri de procesare paralelă și mixere. Dispune și de un jack pentru conectarea pedalei de expresie care vă permite să controlați nivelul de efect în timp real.


Tip pedalaReverb