Pedala efect chitara Boss SY 1

Pedala efect chitara Boss SY 1

SY 1
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
899.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 74.92 Lei / lună


Distribuie pe

Cu cele 11 categorii și 121 de sunete totale, SY-1 oferă o gamă enormă de culori sintetice la îndemână. Lead-uri expresive, pad-uri dinamice, orgi suprapuse, basuri consistente și multe altele la o apăsare, plus o varietate de pattern-uri ritmice de sintetizator, care sunt o excelente pentru improvizații. Și cu ajutorul butoanelor de selectare a Tonului/Ratei și Adâncimii, puteți ajusta orice voce de sintetizator exact așa cum vă place, inclusiv schimbarea tonalității pe anumite sunete.

Ca o pedală compactă standard BOSS, SY-1 se integrează într-un lanț de pedale de serie ca orice alt stomp. Dar, cu loop-ul send/return și comenzile de mix dedicate, este posibil să integrați una sau mai multe pedale în paralel cu vocile de sintetizator ale SY-1. De exemplu, puteți lega pedalele drive în loop și apoi trimiteți ieșirea combinată la mod, delay și pedale de reverb pentru procesare globală. Send-ul poate fi utilizat și ca ieșire directă, permițându-vă să direcționați sunetele de sintetizator și chitară spre destinații separate.

SY-1 oferă numeroase moduri de a vă face interpretările la sintetizator chiar mai dinamice și expresive. Apăsând și ținând apăsat comutatorul pedalei, se susține ultimul sunet de sintetizator redat, permițându-vă să improvizați deasupra cu chitara obișnuită. De asemenea, puteți conecta un comutator extern pentru tap tempo și efecte octave-shift sau să conectați o pedală de expresie pentru un control continuu pentru Tone/Rate.

• LEAD 1/2—O gamă largă de sunete potrivite pentru solouri cu o singură notă.
• PAD—Tonuri complete care funcționează excelent cu acorduri, de la pad-uri suprapuse la alămuri sintetice și multe altele.
• BASS—Sunete consistente de bass sintetic, inclusiv sunete filtrate și sub-octave.
• STR—Instrumente cu coarde clasice analogice, incluzând voci suprapuse și texturi dinamice.
• ORGAN—O selecție largă de sunete de orgi, inclusiv multe cu modulație în stil rotary.
• BELL—Sunete percusive de sintetizator cu rezonanță metalică.
• SFX 1/2—O varietate de efecte sonore de sinteză, inclusiv sunete explozive one-shot, voci animate de pitch/filter și multe altele.
• SEQ 1/2—Sunete pulsatoare cu tonalități ritmice sau schimbări ale filtrului.Tip pedalaSynth