NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310
  • Yamaha PSR EW 310

Yamaha PSR EW 310

Keyboard PSR EW 310

(3 ) |
În stoc
  • Conectare USB
  • Tastatura dinamica cu 76 clape
  • 622 voice din care 11 Super articulat si cu efecte DSP,  205 ritmuri
1555.00
129.58
2 ani

Keyboard Yamaha PSR EW 310

PSR-EW310 este un model standard de 76 de taste cu tastatură portabilă pentru cei care ating instrumentul de tastatură pentru prima dată sau chiar pentru jucători pentru utilizarea performanței. Este încărcat cu funcții versatile, o acțiune expresivă a tastaturii sensibile la atingere și multe funcții convenabile, astfel încât chiar și începătorii să se poată bucura de jocul imediat.

622 voci de înaltă calitate cu eșantionare îmbunătățită
Tastatură sensibilă la atingere cu polifonie de 48 de note
Efecte DSP noi și 11 voci Super Articulation Lite
205 stiluri de acompaniament automat
176 tipuri de arpegiu
„Cheile succesului” cu alte funcții ale lecției
Mod Duo
Easy Song Book este disponibil pentru descărcare
USB TO HOST care permite transferul MIDI bidirecțional și audio digital
Melody Suppressor pentru intrarea audio analogică și digitală

Dotate cu o claviatură sensibilă la atingere și cu un generator de tonuri nou LSI care oferă o gamă uimitoare de Voci de înaltă calitate, PSR-E373 și PSR-EW310 reprezintă noul standard pentru claviaturile portabile Yamaha, perfecte atât pentru studio, cât și pentru performanță.

Atât PSR-E373, cât și PSR-EW310 dispun de un generator LSI recent dezvoltat care oferă îmbunătățiri uimitoare în ceea ce privește calitatea sunetului, precum și efecte de înaltă calitate. Datorită noului generator de sunet LSI, vă puteți bucura de o bibliotecă vastă de 622 de Voci de instrumente, perfecte pentru a interpreta orice gen muzical doriți, precum și de voci unice Super Articulation Lite care reproduc trilurile și zgomotul coardei de la instrumentele cu coarde, precum violoncelul și mandolina ... anterior dificil de imitat - cu un realism uimitor, pentru performanțe autentice superbe. Având o serie de efecte similare celor ale modelelor de top și sensibilitate la atingerea clapelor care vă permit să adăugați nuanțe delicate performanței, PSR-E373 și PSR-EW310 dispun de o capacitate expresivă impresionantă. De asemenea, au încorporată o funcție auto acompaniament , suport pentru o varietate de genuri muzicale din întreaga lume, precum jazz, R&B și latino. Utilizați funcțiile lecție pentru a vă bucura de interpretarea Cântecele încorporate. Aceste funcții lecție vă vor ajuta să exersați melodiile încorporate și să vă îmbunătățiți abilitățile. Funcțiile lecție sunt aranjate pentru învățare optimă, plăcută, așa că trebuie doar să o selectați pe cea potrivită și să vă îmbunătățiți abilitățile de a interpreta din ce în ce mai bine. PSR-EW310 are 76 de clape - cu 15 mai multe decât PSR-E373, aceste clape suplimentare conduc interpretarea și învățarea la un nivel superior pentru a reda partituri muzicale mai complexe.

 

 

Specificații Yamaha PSR EW 310
SetNu
Categorie ClaviaturiIncepator
Difuzoare2 x 2.5W
Dimensiuni-
Greutate5.4 kg
Conexiune pedalaDa
DisplayLCD
PedaleDa
Alimentare prinAlimentator
EfecteDa
Intrare microfonNu
StativNu
Tip clapeOrga Keyboard
Iesire castiDa
USBDa
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
CuloareBlack
Numar clape76
Polifonie48
RitmuriDa
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaNu
MIDIDa
Mezei Monica
06.noi.2021
Yamaha PSR EW 310
Un produs foarte bun.
Recomand!
Alex
02.sep.2021
Totul ok
Un pian de calitate la un pret redus
Jen
04.mar.2021
Tastatură grozavă!
În copilărie am cântat la pian și am vrut să mai incerc. Am vrut ceva cu cea mai mare gamă de octave fără să fie prea mare. La fel doream calitate fără să plătesc mult. M-am uitat la mai multe modele și m-am decis pe acesta și nu am putut fi mai mulțumit. Este foarte ușor și are ca sunet grozav. Aș recomanda cu tărie acest model!


Produse asemănătoare cu Yamaha PSR EW 310