NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Presonus StudioLive 16R
  • Presonus StudioLive 16R
  • Presonus StudioLive 16R
  • Presonus StudioLive 16R

Presonus StudioLive 16R

StudioLive 16R
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
4199.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 349.92 Lei / lună

Distribuie pe

Mixer Digital Presonus StudioLive 16R

Presonus StudioLive 16R - mixer de rack/stage box cu 16 canale ce ocupă o unitate de rack, conceput să deservească ca un stage box simplu, mixer de rack, sau ca și combinație de stagebox și mixer de monitorizare. Este echipat pentru AVB networking, permițând astfel să fie conectat la alt mixer Series III, prin intermediul unui singur cablu Ethernet CAT5e sau CAT6, eliminând astfel utilizarea cablurilor de tip snake, care sunt grele și scumpe, sau a degradării semnalului datorată cablurilor cu lungime mare. Toate preamplificatoarele on-board de microfon XMAX pot fi controlate la distanță. Oferă un sunet cu calitate profesională, datorită procesoarelor incorporate Series III și a 3rd generation Fat Channel, ce implementează un workflow de tip plug-in-style, ce oferă opțiuni vintage-style EQ și compression pentru fiecare canal, de la clasicele tube limiters la EQ-uri pasive. Pe lângă procesarea de canal, StudioLive 16R oferă un EQ complet parametric pe 6-benzi pentru toate ieșirile de mix. Se oferă 6 FlexMix-uri, ce pot fi atribuite individual ca auxiliare, subgrupe, sau mix-uri de matrix, în timp ce 8 filtre DCA oferă control facil pe grupele de canale.

StudioLive 16R are 16 intrări cu conectori combo XLR-1/4" pentru microfon/linie, și o pereche de intrări adiționale auxiliare stereo RCA, pentru flexibilitate. Cele 6 ieșiri FlexMix, sunt echipate cu conectori jack 1/4" TRS, iar ieșirile principale sunt echipate cu conectori XLR balansați. Mai oferă un recorder pe card SD incorporat, ce permite să înregistrați rapid și ușor mixul principal sau orice alt mix stereo fără nevoia folosirii unui computer. Și mai mult, oferă posibilitatea de înregistrare multi-track pe un laptop via USB sau AVB și înregistrare stereo pe SD.

Se livrează cu un pachet integrat de software, ce include Studio One Artist, UC Surface, și Capture. Studio One Artist este un DAW special conceput pentru înregistrare, mixaj și redare de fișiere audio, și oferă conrol la distanță pentru preamplificatoarele XMAX și procesarea Fat Channel. UC Surface oferă touch-control pentru Mac, Windows, Android, și iPad, permițând control wireless al mixerului de oriunde din încăpere, în timp ce Capture permite să creeați probe de sunet și înregistrări virtuale automate. Adițional, suita inclusă de plug-in-uri StudioMagic, oferă o multitudine de sunete și efecte de actualitate de la companii precum Eventide, Lexicon, SPL, MAAG, Brainworks, și Arturia. Se livrează cu cablu USB și cablu de alimentare.

Cerințe de sistem MAC:

Mac OS X 10.8.5, 64-bit sau mai nou
Procesor Intel Core 2 Duo (recomandat Intel Core i3 sau mai rapid)
4 GB RAM (recomandat 8 GB sau mai mult)
Port USB 2.0
Conexiune internet
Se recomandă memorie externă de stocare de 7200 RPM
Spațiu liber necesar pe hard disk de 34 GB
Monitor cu rezoluție de 1366 x 768

Cerințe de sistem Windows:

Windows 7 x64/x86 SP1 + platform update, 8.1 x64/x86, 10 x64/x86
Procesor Intel Core 2 Duo (recomandat Intel Core i3 sau mai rapid)
4 GB RAM (recomandat 8 GB sau mai mult)
Port USB 2.0
Conexiune internet
Se recomandă memorie externă sau internă de stocare de 7200 RPM
Spațiu liber necesar pe hard disk de 34 GB
Monitor cu rezoluție de 1366 x 768

Specificații
Fader Cu MotorNu
Iesire DigitalaDa
Intrare DigitalaDa
Navigare inteligentă