Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Tobe/percutie
 4. »
 5. Tobe electronice
 6. »
 7. Seturi Tobe Electronice
 8. »
 9. Seturi Tobe Electronice Roland
 10. »
 11. Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
 • Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion
2 ani

Toba Electronica Roland SPD ONE Percussion

Brand: RolandRoland
Seria: SPD ONE Percussion
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1030.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Marimi16``
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica
Roland

Cea mai simplă modalitate de a adăuga sunete de percuție interpretărilor voastre
 

Roland SPD::ONE PERCUSSION este un nou tip de pad de pecuție digitală, unul care permite oricărui muzician să adauge sunete electronice interpretărilor sale. Conține 22 de sunete realistice, incluzând snare și kick-drum, hi-hats, cymbals, shakere, tamburine și multe altele, și chiar puteți importa propriile voastre date audio originale în cele 12 bănci de sunete interne. De îndată ce sunteți pregatiți, pad-ul SPD::ONE PERCUSSION, robust dar senzitiv în același timp, poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele iar setările pragurilor de acționare sunt ușor de ajustat și cu controale intuitive. 

Alimentate cu baterii sau curent, portabilele SPD::ONE PERCUSSION pot fi folosite pe podea, pe masă, sau montate pe orice suporturi de tobe cu ajutorul adaptorului inclus. Operațiunea este simplă, chiar și pentru acei muzicieni care nu sunt tehnici; doar folosind cele patru butoane de pe panoul de control, se pot modifica sunetul, volumul, balansul și altele. Indiferent dacă sunteți toboșar, percuționist, chitarist, DJ sau solist vocal, SPD::ONE PERCUSSION este o modalitate simplă și flexibilă de a mări paleta de sunete și revigora interpretările voastre.
 

Un pad digital de percuție care poate fi cântat cu bețele, mâinile sau picioarele

Fiecare muzician este unic iar instrumentele voastre trebuie să se completeze cu stilul și creativitatea voastră. SPD::ONE PERCUSSION vă permite să cântați în felul în care doriți; acest pad digital de percuție poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele. Mai mult, puteți ajusta senzitivitatea și setările pragurilor de acționare în câteva secunde, folosind două controlale rotative de pe partea laterală a instrumentului. Toboșarii și percuționiștii vor îndrăgi senzația solidă și naturală a reculului, chitariștii pot folosi cu încredere instrumentul pentru ritmuri de patru pe patru și practic orice muzician poate cânta sunete cu mâna fără teama că la finalul reprezentației vor resimți durere la nivelul palmei sau degetelor.
 

Luați instrumente care nu vă încap în geantă la spectacolele voastre, de la shakere la timpane.

SPD::ONE PERCUSSION conține un total de 22 sunete preinstalate. Fiecare este o reproducere fidelă a unui sunet acustic, astfel încât puteți folosi instrumente pe care în mod normal nu le aduceți, incluzând kick drums, snare drums, gonguri sau chiar timpane. În timp ce un shaker poate fi mic și transportabil, totuși necesită un microfon pentru a fi amplificat pe scenă SPD::ONE PERCUSSION poate asigura sunetul de shaker într-un cântec și un complet diferit alt instrument în următorul cântec din setul vostru. Adăugarea unui acompaniament excelent nu a fost niciodată mai flexibil, simplu sau portabil.
 

Ușor de adăugat oricărui set de instrumente

SPD::ONE PERCUSSION este suficient de compact pentru a se potrivi setului actual de instrumente, fără a fi nevoie de a schimba locul celor deja existente. Cu adaptorul de montare inclus, puteți să atașați pad-ul instant la un stativ de cinel, de tom-uri, * sau chiar la un stativ de microfon. Alternativ, SPD::ONE PERCUSSION poate fi cântat fără a se monta la ceva ci pur și simplu așezați-l pe podea, pe masă sau pe orice suprafață solidă. 
 

Portabil și construit pentru turnee

Puteți lua SPD::ONE PERCUSSION oriunde doriți, mulțumită dimensiunii sale compacte și alimentării pe baterii. Este suficient de ușor pentru a fi pus într-o geantă sau husă de instrument, și suficient de rezistent la călătorii, mulțumită carcasei de metal. Puteți chiar cânta și produce propriile voastre sunete pe loc cu ajutorul căștilor, și să le includeți în setul vostru din acea seară.
 

Control facil cu ajutorul celor patru butoane

Operarea SPD::ONE PERCUSSION este foarte simplă. Nu există sub-meniuri complexe sau butoane de secvențe—doar selectați propriile voastre sunete prin învărtirea selectorului de bănci la una dintre cele 12 poziții, și loviți pad-ul pentru a cânta. Doar cu cele patru butoane de pe panoul de control, tot ce aveși nevoie este la îndemână, inclusiv abilitatea de a personaliza sunetele, de a ajusta volumul general sau balansul nivelurilor pe loc.
 

Îmbunătățiți-vă reprezentațiile prin importul sunetelor proprii

SPD::ONE PERCUSSION este pregătit cu sunete excelente, dar uneori aveți nevoie să vă folosiți propriile sunete. Puteți importa prin USB fișiere audio de până la cinci secunde, prin simpla adăugare a fișierelor (drag and drop). Sunetele voastre pot fi modificate ca orice alte sunete interne folosind butoanele de tuning si efecte. Dacă aveți nevoie să folosiți sunete mai mari de cinci secunde, verificați și dedicatul SPD::ONE WAV PAD, care poate suporta până la 4 GB de fișiere WAV.
 

Controler MIDI compact pentru producție muzicală DAW

Mulțumită suportului USB-MIDI incorporat, SPD::ONE PERCUSSION poate fi folosit ca și pad controler digital pentru programele DAW. Aceasta aduce o modalitate exclentă de a controla sunete bazate pe programe de calculator și să îmbunătățiți producția cu track-uri MIDI de percuție realistice.
 

-Pad de percuție digitală ușor, compact, ce poate fi cântat cu bețele de tobe, mâinile sau picioarele
-22 sunete preinstalate, incluzând tobe autentice și sunete de percuție
-Importați propriile WAV-uri prin USB intr-una din cele 12 bănci de sunete
-Editați și controlați propriile sunete, ușor, cu ajutorul celor patru butoane
-Alimentat prin baterii (4 x AA) sau curent
-Ieșire mono principală și ieșire stereo de căști, pentru monitorizare
-Activare prin USB-MIDI pentru a fi folosit ca și controler pad pentru programe de muzică
-Poate fi folosit pe podea sau montat pe un stativ, sau adăugat unui unor tobe sau unui stativ de microfon cu ajutorul adaptorului inclus


 

Produse asemănătoare